FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CĂLĂRAȘI 1-2

BOTOȘANI - CĂLĂRAȘI 1-2 // Liviu Ciobotariu își muștruluiește jucătorii: „Nu se poate așa ceva! E o situație alarmantă” » De la ce a pornit încăierarea de la final

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 19:51

FC Botoșani a pierdut meciul de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, scor 1-2 (Buș 7 / Iancu 33, Ammari 57). Liviu Ciobotariu și-a muștruluit jucătorii la final și a avertizat în privința luptei pentru evitarea retrogradării.

„Sunt supărat, dezamăgit pentru că nu reușim să câștigăm de cinci jocuri. Mai mult, facem greșeli pe care nu ar trebui să le facem. Am discutat cu jucătorii despe greșelile făcute la Voluntari, astăzi am luat goluri pe faze fixe, care puteau fi evitate. Nu se poate așa ceva la acest nivel. E o seară tristă pentru noi.

Nu avem timp foarte mult de așteptat, așa că trebuie să ne revenim foarte repede și să avem altă atitudine etapa viitoare. Dacă ne uităm în clasament da, suntem aproape de locul de baraj. Deja situația este alarmantă pentru noi.

Știu că Mediaș e o echipă bună, cu moral bun, dar vom merge acolo să luăm punctele pierdute acasă.

Eu nu am înțeles ce s-a întâmplat la primul gol. Nimeni nu ridicase nimic, apoi au dat fault. Nu e o scuză arbitrajul. Am făcut un joc foarte slab, mai ales din punct de vedere defensiv.

Felicit echipa din Călărași, o formație agresivă, pragmatică, a venit să lupte pentru cele 3 puncte”, a declarat Ciobotariu la TV Telekom Sport.

IncidentE la final

După fluierul final, jucătorii celor două formații și oamenii din staff au fost implicați într-o încăierare generală.

„Am înțeles că preparatorul lor a provocat, dar nimic grav. Era și Keita, un jucător care vorbește franceză, am încercat să discut cu el. I-am felicitat, dar le-am zis că nu trebuie să facă «panaramă» pe aici. Nu s-a bătut nimeni, nu a fost nimic deplasat. Se întâmplă astfel de lucruri, dar nu a fost niciun incident. Vă spun sincer”, a comentat Ciobotariu. 
Vezi AICI clasamentul actualizat și statistici detaliate

Citește și: 

Dan Alexa vede o nouă „candidată” la evitarea retrogradării: „S-a complicat play-out-ul acum. Urmează finala pentru noi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează