FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1

BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1 // Marius Croitoru: „Nu mint. Știţi de ce nu am amânat meciul?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 20:33

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul lui FC Botoşani, a vorbit despre victoria reușită de echipa sa contra campioanei en-titre CFR Cluj, scor 2-1.

„Nu mint și vreau să repet. Iftime m-a sunat, mi-a cerut punctul de vedere, iar eu am mers la jucători. Am fost amânați și mințiți că vom primii banii pentru Golofca (n.r. rată din transferul de 250.000 de euro în Gruia) , iar băieții n-au fost de acord să amânăm meciul pentru că și noi depindeam de acei bani. A fost dorința jucătorilor”, a declarat Croitoru.

Pleacă Miron

Tehnicianul botoşănenilor a anunțat apoi că fundaşul central George Miron (25 de ani) va părăsi echipa în iarnă.

„Consider că Botoșaniul are o echipă nebună și foarte bună. Am meritat victoria. Ne-am apropiat de primele 6 locuri. Eu vreau să am o echipă care să poată ataca play-off-ul după reluarea campionatului. Momentan, suntem o echipă în formare. 

Sunt 4-5-6 jucători care au oferte. Din câte am discutat cu domnul Iftime, nu va pleca decât un singur jucător. E prea devreme să dăm drumul unora dintre jucătorii care au venit în vară. Totuşi, pentru George Miron s-a încheiat un ciclu, e un jucător care ne-a ajutat foarte mult și ar fi normal să-l lăsăm să plece. Nu știu unde va pleca”, a declarat Marius Croitoru, la Look Plus. 

7 goluriîn 153 de meciuri a reuşit Miron la FC Botoşani

Vezi AICI toate detaliile de la partida FC Botoșani - CFR Cluj!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
icostin66
icostin66  •  09 Decembrie 2019, 16:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

icostin66
icostin66  •  09 Decembrie 2019, 16:07
Postat de Eugen Qy pe 09 Decembrie 2019, 00:47

AICI ai inteles CONTEXTUL ! Daca TU, spre exemplu, ai antrena o echipa mica , si ai avea nesperata ocazie sa castigi cu una dintre cele care se lupta la TITLU, ai face orice ca ACEEA sa joace foarte bine cu TINE , sau ai profita oricat si oricum de situatie si AI CASTIGA ???

Nici macar nu era nevoie de acceptul Botosaniului, totul se putea rezolva la nivel de Federatie si Liga. Dar cand este vorba de CFR toate usile se inchid. Este notorie legatura lui Iftime cu Burleanu si Phecali, ce naiba! Iar povestile cu pesti vanturate de acest gretzos de Iftime, tzugulan recunoscut, cum ca ar fi cerut parerea (!!!!!) jucatorilor pentru a lua o decizie sunt absolut jalnice! Cum adica ma, tu ca PATRON nu esti in stare sa iei o hotarare?!...:D...

petrucj
petrucj  •  09 Decembrie 2019, 10:16
Postat de Cornel Bubau pe 09 Decembrie 2019, 09:57

Dupa parerea ta, probabil ca Botosani trebuia sa ceara ca mecioul sa se joace dupa ce cfr ar fi iesit din Europa, intr-un moment propice pentru cfr, cand ar fi putut alinia cea mai buna formatie si sa fie si odihniti. nu ar fi trebuit sa tina cont de faptul ca nu au primit banii pe Golofca, nici ca *** au facut contestatie pentru meciul de cupa. La finalul partidei, cei de la Botosani trebuia sa se adune la mijlocul terenului si impreuna cu suporterii trebuia sa planga si sa fie suparati si tristi ca au obtinut victoria impotriva clujenilor. Subscrii?

Nu. Dar sa faci o sarbatoare dupa un meci jucat cu rezervele e exagerat. Dupa meciuri cu alde chindia sau voluntari nu fac hora? Sau dupa oricare meci castigat. Iar la meciul de cupa greseala a fost a lor nu a CFRului asa ca ciocu mic. Daca se intampla intr-un meci cu fcsb sa vezi ce scandal era. Nu ziceam ca trebuie amanat ci ca motivul e unul artificial. Nu cred ca are vreo treaba jucatorul cu transferurile si cu cine si ce a platit. Daca Botosani nu mai are bani de salarii in luna decembrie ce mai cauta in liga 1???? Iar despre amanare eu nu am spus ca trebuia sa fie facuta. Trebuia sa se joace iar moldovenii nu trebuiau sa justifice in vreun fel faptul ca nu sunt de acord cu amanarea. Tocmai ce am spus ca mai sunt 2 meciuri pana la final si trebuia ca DP sa faca o echipa competitiva. Desi la altii s-au facut amanari in anii in care jucau prin Europa si nu a fost nici un capat de tara.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează