FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CHINDIA

BOTOȘANI - CHINDIA 0-2. Marius Croitoru, gest de fair-play la finalul meciului: „Au primit roșu nemeritat, îmi pare rău”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani +5   FOTO
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 15:28 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 19:12

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a comentat înfrângerea echipei sale cu Chindia Târgoviște, scor 0-2.

Arbitrul Iulian Călin a acordat două cartonașe roșii, unul de fiecare parte, însă cel primit de Chindia Târgoviște a fost eronat. Paul Iacob a fost eliminat pentru un presupus fault la Patache, care a rămas întins pe gazon și a fost scos cu ambulanța de pe teren, însă reluările TV au arătat că Patache a fost lovit mai degrabă de Șeroni, coechipierul său! Marius Croitoru a recunoscut că arbitrul a greșit în favoarea echipei sale și s-a scuzat. 

„Până la urmă, a câștigat echipa mai bună. Consider că un egal era un punct imens pentru noi în condițiile în care s-a desfășurat meciul. Probabil că roșul acela nemeritat pe care l-au primit ei s-a întors împotriva noastră. Din păcate pentru Chindia, nu jucătorul lor a fost cel care l-a lovit pe Patache, ci al nostru. Îmi pare rău, dar nu pot să schimb decizia. Trebuie VAR, și noi pe bancă am fi mai liniștiți să știm că e cineva acolo care poate vedea ce s-a întâmpla și poate repara greșelile omenești. 

Suntem o echipă puternică. Ne strângem rândurile, astfel de momente se întâmplă la fiecare echipă. Este important cum gestionăm această pauză, cel mai important este să ne păstrăm calmul, multe nu sunt de făcut”, a declarat antrenorul moldovenilor la Look Sport. 

Există posibilitatea ca până mâine să ne mai plece 1-2 jucători. Ei au ajuns într-un punct în care nu mai pot oferi multe pentru noi. Au oferte, automat că mintea lor nu mai este aici. Pe fiecare dintre ei îi înțeleg, e normal ca și evoluțiile lor să fie mai puțin satisfăcătoare. Nu pot să mă supăr pe ei, tot ei sunt cei care au dus această echipă pe locul 4 și au jucat în Cupele Europene. În cazul în care voi găsi ceva apropiat de valoarea lor, voi încerca să îi aduc - Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani, despre transferuri

Faza care a dus la eliminarea lui Paul Iacob în FC Botoșani - Chindia

+1 FOTO

  • foto: capturi Telekom Sport TV

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dan Petrescu și-a găsit mijlocașul de creație! Cu cine negociază șefii lui CFR Cluj

Dinamo, 3 mișcări importante » Transfer de la CFR Cluj + negocieri cu un fost jucător al Barcelonei și un fundaș de Bundesliga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
omidiu
omidiu  •  04 Octombrie 2020, 18:12

Nu prea va duce capu', altfel nu vad cum poti sa spui ca fatarnicia inseamna fair-play. "Îmi pare rău, dar nu pot să schimb decizia". Sigur, dupa meci e mai greu de schimbat decizia. Fair play era daca ati fi recunoscut la momentul ala ca sa se evite eliminarea incorecta, decizia era simplu de schimbat la momentul ala. In schimb, ati pus presiune pe arbitru si ati cerut insistent eliminarea.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  04 Octombrie 2020, 16:56

ca de obicei Targovistea furată ca-n codru.... dar Bunul-Dumnezeu le-a facut dreptate azi.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  04 Octombrie 2020, 16:34

Ai văzut domnu iftimie, de când te preocupa și mori de grija cfr-ului, ai cu botosani numa performante de top în jos, suna l pe Cirtu vezi poate îl molipsesti și pe el sa înceapă circul

Vezi toate comentariile (3)
Comentează