FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CRAIOVA 0-2

BOTOȘANI - CRAIOVA 0-2. Alexandru Băluță surprinde: care crede că a fost marele avantaj al trupei lui Bergodi

Articol de - Publicat duminica, 19 iulie 2020 22:31 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 01:53

CS Universitatea Craiova s-a impus în deplasarea de la Botoșani, scor 2-0. Alexandru Băluță (26 de ani), mijlocașul Slaviei Praga, crede că lipsa fanilor a fost un avantaj în acest final de sezon pentru oltenii lui Bergodi.

Alexandru Băluță a evoluat pentru Craiova între 2014 și 2018. A câștigat o Cupă a României și a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști. Într-o intervenție la GSP Live, mijlocașul a surprins: crede că lipsa fanilor a ajutat echipa lui Bergodi.

„Am văzut meciul, normal că sunt fericit. Chiar am fost la băieți, am vorbit cu ei înainte de meci, și înaintea partidei cu FCSB. Erau puțin sub presiune, mă bucur că au scăpat. Meritau această victorie. Nu ar fi o surpriză dacă ar lua titlul, au un lot foarte bun. Trebuie să profite acum de fiecare șansă pe care o au, să sperăm că se va mai încurca și CFR Cluj. 

Mă bucur din suflet pentru ei. Eu am luat un trofeu când am plecat, am făcut lucruri minunate. Acum e rândul lor și acest oraș minunat ar merita din plin. Ar fi revoluție în oraș! Le-am mai spus-o băieților, faptul că nu joacă cu spectatori e un avantaj pentru ei. Eu simțeam presiunea când jucam acasă și nu aveam realizări, suporterii erau pe noi. A fost un avantaj, iar la sfârșit vor exploda toți suporterii de fericire”, a declarat Alexandru Băluță la GSP Live. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Botoșani - Craiova:

+10 FOTO

Citește și alte știri despre Botoșani - Craiova: 

Marius Croitoru, după penalty-urile comise de Chindriș: „Am încredere, dar sunt lucruri grave pentru un fundaș” + Avertisment în lupta cu Covid-19

De ce se teme Bergodi? „Eu am auzit ceva, dar nu îmi dau cu părerea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
10200848093840916
Giuliano Junc  •  20 Iulie 2020, 08:40

Băi băiatule, să spui că tu joci mai bine cu stadionul gol decât fără suporteri în spate înseamnă să recunoști implicit că nu ești fotbalist. Dacă nu știi să gestionezi presiunea așteptărilor performanței e ca și cum ai avea brevet de pilot dar participi doar la simulări la sol deoarece ai rău de avion.

jabs
jabs  •  20 Iulie 2020, 07:51

ARBITRII ...E simplu

middlesbrough
middlesbrough  •  20 Iulie 2020, 07:23
Postat de Zoltan Pop pe 20 Iulie 2020, 00:45

Eterna.tera.nova...12 puncte in EL cu o grupa infernala ..voi cite meciuri ati jucat in Europa in istoria voastra de balegar 2 ?? Doua!! Noi am batut Roma si Lazio si AS Roma..Manchester utd ..celtic ..Basel si lista e lunga ..hai mai incet cu *** ca nu tine ..

Noi am jucat o semifinala de cupa europeana! Steaua cea adevarata doua finale! Dinamo o semifinala! FCSB o semifinala! Voi? Ce? Cum? Unde? Cand vreodata.....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează