FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - BOTOȘANI

FC Botoșani nu se teme » Marius Croitoru: „Craiova joacă în inferioritate. Mergem să câștigăm!”

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 10:56

Marius Croitoru, antrenorul Botoșaniului, e convins că Bănia va suferi în absența suporterilor: „Sunt al 12-lea lor jucător. La 1-3, în sezonul regulat, cu ei ne-au bătut”.

Cristi Bărbuț, atacantul oltenilor, și antrenorul Botoșaniului, Marius Croitoru, n-au nicio îndoială. Absența spectatorilor va fi un mare dezavantaj pentru Craiova, mâine seară, la restartul Ligii 1. Amfitrionii au decis să pună selfie-uri cu fanii pe tabelele de marcaj, dar nu-i același lucru. 

Croitoru vrea victoria

Croitoru crede că un „Oblemenco" gol reprezintă chiar un atu pentru echipa lui și dă exemplul meciului pierdut în Bănie cu 1-3, în returul sezonului regulat. „Atunci am luat două goluri în 20 de minute, din faze fixe, pe fondul presiunii puse de suporterii lor. Apoi am controlat jocul, dar n-am reușit să ne impunem. Acum, fără susținători în tribune, sigur că e un avantaj pentru noi. În mod normal, sunt al 12-lea lor jucător", a comentat tehnicianul în vârstă de 39 de ani. 

Croitoru merge chiar mai departe: „Mi-ar conveni și un egal, întâlnim o echipă foarte bună, care se bate la titlu. Dar eu mă duc la Craiova să câștig. Nu mai suntem echipa de acum doi, trei ani, avem pretenții".

1 punctdin 6 posibile i-a luat Botoșaniul Craiovei, în sezonul regulat (1-1, 1-3)

Match Preview Craiova - Botoșani

Citește și alte știri despre Liga 1

Primul caz de COVID-19 la Dinamo: „Nu s-a luat nicio decizie care să schimbe programul formației, o să vedem”

Ludovic Orban, răspuns clar pentru FRF și LPF: „Suporteri pe stadioane? Nu se poate vorbi despre așa ceva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
remarque
remarque  •  11 Iunie 2020, 20:05

bataie intre sateliti oricum. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

171064114439619
Adrian Ciopraga  •  11 Iunie 2020, 12:25

Erau niște desene animate, care se numeau Croitorașul cel Viteaz. Cam așa este și Croitoru, secundul lui Iftimie, care este la rândul său vasalul oierului. O să luați multe boabe la Craiova, voi cei care sunteți satelitul FCSB.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează