FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCSB 2-2

BOTOȘANI - FCSB 2-2 // EXCLUSIV VIDEO Narcis Răducan: „Nu l-aș sfătui pe Gigi Becali să dea afară antrenorul, dar fotbalul e pe rezultate”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 22:47

Narcis Răducan, fostul director sportiv al celor de la FCSB, a vorbit, la GSP Live, despre remiza roș-albaștrilor cu FC Botoșani, scor 2-2. 

„Vintilă a dat o notă pozitivă după majoritatea meciurilor. Dacă nu depășești o anumită graniță, nu e rău. Dar când joci pentru titlu, nu e de ajuns! Avem exemplul celor de la CFR Cluj. 

Cât timp am fost solicitat, am încercat rapid, prin ajutorul colaboratorilor, să repunem echipa pe traseul normal. A urmat o perioadă foarte bună la echipă. Trebuie să recunoaștem că play-off-ul e mai greu. E greu să comentez, eu sunt subiectiv și ar trebui să mă laud singur. E bine să ne laude suporterii și să vorbească rezutlatele. În prima parte a sezonului mai pot fi scăpari. În play-off nu ai voie să greșești. Trebuie să fie o conexiune directă și foarte eficientă între el și echipă. Nivelul e apropat și erorile se plătesc. De asta FCSB nu a cîștigat campionatul de 4 ani.

Nu l-aș sfătui pe Gigi Becali să dea afară antrenorul, dar fotbalul e pe rezultate. M-aș hazarda să dau verdicte. Sunt curios să văd reacția dânsului. E adevărat, echipa a ieșit foarte rău din cantonamentul de iarnă și asta lasă urme în clasament”, a declarat Narcis Răducan, la GSP Live.

+25 FOTO

Vezi și:

EXCLUSIV Scandal uriaș în Liga 1 » Iftime a dezvăluit mesajul primit de la Prunea la pauză: „Mi-a zis că nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
163253500722316
Emanoil Radu  •  01 Martie 2020, 16:43

Gigi, da- l afara pe MM e piaza rea! Adu,- l pe Narcis inapoi si DUMNEZEU te va răsplăti!

427951077389201
Mihai Tanase  •  01 Martie 2020, 09:58

Trebuie schimbat Vintilă ! În toamnă și-a depășit condiția ,acum nu mai poate este depășit . Trebuie să vină un antrenor cu multă experiență ,sever și cu multă personalitate , dacă se poate străin .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează