FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB 2-2

FC BOTOȘANI - FCSB 2-2 // EXCLUSIV Scandal uriaș în Liga 1 » Iftime a dezvăluit mesajul primit de la Prunea la pauză: „Să vă fie rușine, blatiștilor!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 22:35

BOTOȘANI - FCSB 2-2 // Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a intervenit telefonic la GSP Live, la finalul meciului. 

Acesta a dezvăluit mesajul primit la pauză de la Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, care i-a acuzat pe moldoveni de non-combat după primele 45 de minute, când FCSB conducea cu 2-1. 

„Chiar e o seară bună! E un pas înainte. La pauză, marele domn Prunea mi-a spus că e blat. O prostie mare! Am jucat mai bine ca altădată, am dat două goluri FCSB-ului, nimeni nu mai poate spune că a fost vreo învoială. 

Prunea mi-a dat mesaj, mi-a zis că «Nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva. Să vă fie rușine, blatiștilor». Nu i-am răspuns, dar e o treabă de Comisii. Am fost atât de supărat să văd că primesc un asemenea mesaj de la un om de fotbal. Chiar sună prost ce a spus Prunea!

Important e că am reușit să luăm un punct cu FCSB, o echipă bună, dar subțire pentru a lua titlul. Sunt foarte fericit că nu am pierdut și mai sunt fericit pentru că toată lumea spunea că dăm meciurile FCSB-ului”, a dezvăluit Iftime, la GSP Live.

„Dugandzic e un jucător de excepție, a marcat în fiecare meci, sper să n-aibă o problemă medicală complicată (n.r. a fost schimbat imediat după golul de 2-2). E un jucător determinant pentru noi”
Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani

+25 FOTO

Iftime, declarație ciudată în ziua meciului 

Patronul Valeriu Iftime oferise declarație controversată chiar în ziua partidei. „Sincer, eu țin cu FCSB, dacă ar fi să țin cu o echipă campioană. Ei au făcut lucruri bune pentru fotbalul românesc”. Detalii, AICI!

Citește AICI cronica meciului Botoșani - FCSB 2-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (142)
jabs
jabs  •  02 Martie 2020, 08:06

sa vedem acum ce se intampla in meciul de cupa dinamo -Clinceni.Avem rabdare pana miercuri.Dupa analizam, Prunea.......

liviuemil
liviuemil  •  01 Martie 2020, 21:52

De la *** la a fi om e drum lung. Cum e cu Clinceniul? Campionat versus cupa???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  01 Martie 2020, 17:53
Postat de samertx pe 01 Martie 2020, 02:51

Răspund eu în locul lui, metre. După ce gazdele au înscris când nu se așteptau, s-au baricadat în 16 m propriu- dacă revezi meciul, până i-au egalat oaspeții, nu au trecut centrul terenul. Orice echipă aflată pe teren propriu își face jocul astfel încât să-și conserve rezultatul. Botășenenii s-au retras și golul a venit pe poza portarului moldovean. A făcut o paradă fără să se ajute de ce are mai important: mâinile. O mai întind? Sau rămânem cu gustul amar al blatului?

Văd că ți-ai depus și tu candidatura pentru a obține premiul pentru cel mai penibil individ pe acest subiect. Adică după ce echipa gazdă marchează un gol există numai o singură strategie posibilă, aia pe care o știi tu, nu? Oricum de la tine nu aveam nicio pretenție, intră în fișa postului tău să fii ridicol. NU EXISTĂ BLATURI DECÂT ÎN MINTEA LUI PRUNEA ATÂT, DAR ASTA NU-I DĂ DREPTUL SĂ SUNE LA CLUBUL GAZDĂ SĂ-I FACĂ PE ĂIA CU OU ȘI CU OȚET. Cu ce drept face el un asemenea gest? De unde veniți frate? Și ce mulți sunteți!...

Vezi toate comentariile (142)
Comentează