FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCSB 2-2

BOTOȘANI - FCSB 2-2 // Gigi Becali, ironic: „Am leșinat de râs la pauză. Vorbisem cu Iftime să se dea la o parte fundașii” :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 22:22

FC Botoșani și FCSB au remizat, scor 2-2, în primul meci al play-off-ului. Gigi Becali a făcut haz de necaz după debutul prost. 

Patronul de la FCSB i-a ironizat pe cei care au considerat partida drept una aranjată.

Așa am vorbit, să se dea fundașii centrali de la Botoșani la o parte, să fie mai rarefiați, ca să să dăm al doilea gol (n.r. ironic). Eu rămân la părerea mea, că meciul ăsta a fost blat. Dar nu au înțeles bine fundașii centrali. Și portarul, la primul gol a stat prost, pe urmă n-a mai vrut. Așa a fost convenția. Iftime s-a ținut de cuvânt, a făcut ce am spus. Pe urmă, la pauză, am vorbit iar, i-am zis să facem egal. Am câștigat un punct, eu sunt mulțumit. Antrenorul e foarte mulțumit de echipă, că a jucat extraordinar.

Din cauză că jucăm prost fac și eu haz de necaz. Oricum râdeam la pauză, când am auzit oamenii zicând că e blat. Am leșinat de râs, nu mă mai oftic, nu mă mai enervez. Vintilă nu e mulțumit, dar de fapt e mulțumit că a jucat echipa bine”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Iftime a dezvăluit mesajul primit de la Prunea la pauză: „Mi-a zis că nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva”

Vezi și:

Adrian Petre, înlocuit imediat după ratarea sezonului! Avertismentul lansat de Becali după primul lui meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
rumunek
rumunek  •  01 Martie 2020, 14:52

De ce nu amintiți și cine era răspândacul marii vești. Decebal, cel mai bine informat ziarist. Ziarist? Ați citit careva in ultimii ani ceva, orice, scris de Decebal Rădulescu? Nu! Însă el este, știe , are vești, informații, care aproape mereu se dovedesc fâsâieli. Acum ce legături cu cine o avea, de trebuie sa-l tot cheme la Digi și sa-l lase sa debiteze tot ce visează in direct, aia e alta discuție. In ce îl privește pe Prunea, prefer sa nu comentez ce spune unul ***, iar in memoria colectivă rămâne ca groparul visului american. Forța Clinceni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  01 Martie 2020, 12:09

Si noi lesinam de ras de fiecare data cand nonvalorile tale umflate de presa aservita nu sunt capabile sa bata nici echipele ce chiar tu le finantezi! (astra, clinceni, botosani, viitura+finul pandele)

jorj.el
jorj.el  •  01 Martie 2020, 11:40

Oierul are dreptate.Fundasii moldoveni s-au dat la o parte dar atacantii nu.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează