FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCSB 2-2

BOTOȘANI - FCSB 2-2 // VIDEO Marius Croitoru, la GSP Live: „Nu mă gândesc la titlu. Doamne, ferește!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 23:20

BOTOȘANI - FCSB 2-2 // După intervenția tăioasă avută la flash-interviuri imediat după meci, Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul moldovenilor, a intrat în direct la GSP Live, unde a analizat la „rece” egalul cu echipa lui Gigi Becali.

Croitoru a prins aripi după primul punct obținut de FC Botoșani pe teren propriu în istoria meciurilor directe cu FCSB: „Sunt foarte supărat, ne doream victoria”, a comentat tehnicianul, la emisiunea moderată de Costin Ștucan. Totodată, acesta a declarat că nu se gândește deloc la titlu. 

„Sunt foarte supărat, îmi doream foarte mult să câștig. Am vrut să le închid gura tuturor celor care spun lucruri urâte despre acești jucători. Ar trebui să fie mai ponderați. Îmi doream mai mult, voiam să câștigăm. 

Din păcate, ne-am retras nejustificat la 2-2. Cred că jucătorii s-au speriat, trebuia să stăm mai sus, să nu-i lăsăm pe adversari să prindă viteză de joc. Le-am spus clar jucătorilor să aibă grijă. Meciurile din play-off sunt grele, jucăm cu cele mai bune echipe din România.

Nu visez la titlu. Doamne, ferește! Mă gândesc doar să luăm fiecare meci în parte”, a declarat Marius Croitoru, la GSP Live. 

+25 FOTO

EXCLUSIV Scandal uriaș în Liga 1 » Iftime a dezvăluit mesajul primit de la Prunea la pauză: „Mi-a zis că nici în vremea Cooperativei nu se întâmpla așa ceva”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1763887750508605
Calin Francu  •  01 Martie 2020, 09:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  01 Martie 2020, 08:56

Poate ar trebui sa tinteasca mai sus.

giftuitul.gigist
giftuitul.gigist  •  01 Martie 2020, 08:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează