FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-0

VIDEO FC Botoșani, fiesta în vestiar, după victoria cu CFR Cluj! Primele declarații ale lui Bogdan Andone

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 19:05 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 19:25

Ultima în clasamentul Superligii, FC Botoșani a produs surpriza primei etape oficiale din 2024 și-a învins-o pe CFR Cluj. Eduard Florescu a înscris unicul gol al meciului, iar la finalul partidei s-a declanșat sărbătoarea în vestiar.

Eduard Florescu a reușit un nou gol stagional și l-a egalat pe Florinel Coman la numărul reușitelor din actuala stagiune, zece. 

Surpriză IMENSĂ în Superliga » Botoșani câștigă al doilea meci al sezonului, cu CFR Cluj + Notele GSP
FC Botoşani - CFR 1-0
Surpriză IMENSĂ în Superliga » Botoșani câștigă al doilea meci al sezonului, cu CFR Cluj + Notele GSP

Florescu a deschis scorul în minutul 64, din pasa lui Romario Benzar, iar clujenii n-au mai reușit egalarea până la sfârșitul meciului.

Fluierul de final a declanșat o adevărată bucurie în Moldova, Botoșaniul obținând a doua victorie din actuala ediție a Superligii. Precedenta fusese consemnată în ultima etapă jucată în 2023, cu Oțelul Galați.

VIDEO Ajunși în vestiare, jucătorii lui Bogdan Andone au declanșat nebunia

La conferința de presă, Bogdan Andone a tras concluziile. A declarat că a fost „o victorie extrem de importantă pentru marea nevoie de puncte, dar și pentru moralul băieților”.

Știam că suntem pregătiți mental și fizic să ne luptăm cu un adversar de nivelul lui CFR. Ne-a dovedit că dacă suntem concentrați și muncim, vom fi o echipă arțăgoasă și greu de bătut. Ne luptăm să rămânem în Liga 1”, a mai spus Andone.

Unde s-a făcut diferența? „A fost făcută de atitudinea jucătorilor pentru că am fost o echipă extrem de motivată și am făcut sacrificii. Suntem un vestiar unit! Toți jucătorii au încercat și-au făcut maximum posibil. Acesta este un punct important pentru noi, așa trebuie să continuăm”, a explicat Andone.

Pentru FC Botoșani urmează meciul cu Hermannstadt, dar moldovenii nu-l vor putea avea pe Eduard Florescu, suspendat pentru cumul de cartonașe.

FC Botoșani - CFR Cluj, la start: colecție de înjurături, nu de calitate fotbalistică

Cu două obiective total diferite, meciul de la Botoșani a început cu mulți nervi. Presiunea plutea în aerul rece din Moldova. Bîrligea și-a etalat colecția de înjurături atunci când l-a luat în colimator pe I. Filip, după un posibil henț în careu făcut de Miron (12).

Citește și:

Nelu Varga, anunț de ultim moment: „Adrian Mutu va fi noul antrenor al echipei”
CFR CLUJ
Nelu Varga, anunț de ultim moment: „Adrian Mutu va fi noul antrenor al echipei”
A semnat prelungirea și acum e căpitan! Mario Camora nu e în lotul CFR-ului + alte noutăți de la echipă
CFR CLUJ
A semnat prelungirea și acum e căpitan! Mario Camora nu e în lotul CFR-ului + alte noutăți de la echipă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  21 Ianuarie 2024, 21:22

Clujenii Filip, Fulop, Miron , Dican au razbunat U Cluj !- Cred ca se vor salva , au trupa sa treaca de oricine in play-blatul de final.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  21 Ianuarie 2024, 19:26

Operația a reușit pacientul este în B ! Nu o sa va regrete nimeni echipa " brelocul lui Becali " ! Va iubim și noi pe voi " dragi moldoveni " e ceva reciproc am văzut și azi isteria din tribune !?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează