FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - GAZ METAN 1-0

BOTOȘANI - GAZ METAN 1-0 // Edi Iordănescu, ieșire fără precedent: „Nu vreau să fiu cobai, nu suntem stat în stat!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 22:04

Gaz Metan Mediaș a pierdut în deplasare la Botoșani, scor 0-1. Edi Iordănescu a criticat dur arbitrajul lui Horia Mladinovici.

„Am avut meci cu Iași marți noaptea. Am făcut miercuri o refacere, apoi joi am plecat pe drum, ca să venim și să participăm la un joc decis de orice altceva decât de fotbaliști.

Arbitrul a dat un penalty de tot râsul. Luați dinamica fazei. Fundașul nostru nu întinde piciorul, nu împinge, doar e pe traiectorie. Rămâne static, iar atacantul intră în el. Nu pot să înțeleg cum să rupi echilibrul pentru asta.

Eu vin în vestiar, îmi dă tot planul peste cap. Încerc să îi calmez. E frustrant. Eu am văzut-o de la bancă faza, dar ei de la 3, 4 metri nu au văzut. Ce să mai zică?! Încercăm să reintrăm în joc, să redresăm partida. Știam că putem cădea și fizic.

Apoi a rupt echilibrul și numeric. E cuvântul tușierului versus cuvântul căpitanului nostru. Nu se poate așa ceva, nu suntem stat în stat. Am încredere în jucătorul meu. Nu l-a înjurat. Nu poți face așa ceva. Am fost avertizați toată repriza a doua că ne trimite în tribune”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport. 

Facem nouă ore pe drum și ne uităm la un penalty rușinos. A fost o rușine. O viciere gravă de rezultat. Așa și etapa trecută. Nu vreau să fiu cobai. Ne consumăm, luăm pastile. Pentru ce? Pentru un astfel de joc?Edi Iordănescu

Vezi AICI clasamentul LIVE din play-out

Vezi VIDEO cu fazele acuzate de Edi Iordănescu

Vezi și: 

BOTOȘANI - GAZ METAN MEDIAȘ 1-0 // VIDEO + FOTO Lupta pentru șefia din play-out se încinge! Cum arată ACUM clasamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
1489665504403941
David Müller  •  18 Mai 2019, 16:48

Un antrenor de CACAO are numa i scuze ,ce rusine de antrenor ,cauta de lucru frate ,nu inseamna ca daca te cheama Iordanescu ai si stofa ,lasa te mai bine ca esti de risul lumii.

883135188391540
Popa Corneliu  •  18 Mai 2019, 12:32

Baiatul lu' tata, Edy Iordanescu, trebuie sa-nteleaga ca au inceput toate aceste "manarii" de cand mass-media !"l-a propus/l-a pus in atentia" lu' ciobanel Becali! Capisci? Dupa astea doua meciuri poate ciobanel nu-l mai doreste, mai ales ca a fost indepartat si de la echipa d-lui Dancu, seful Noii Cooperative de Partid si Primarii si "cureaua de... transmisie" intre Politicul din Romania si FRF , Liga, unde sunt "numitii" Ky(o)ros Vassaras, Habarnam Burleanu si Ginela Iorgulescu! Sintagma ca un campionat nu se castiga pe teren in play off, ci cu echipele mici, sufera un mic amendament: "daca ai mass-media" sa te sustina! Jurnalistii care conduc fotbalul romanesc sunt impartiti in doua categorii: o parte angajati la Digi.ro/Digi.hun, iar cea de a doua parte angajati ai FRF! Asa ca Edy trebuie sa se gandeasca de doua ori, daca se poate sa antreneze echipa lu' ciobanel, echipa care "nu trebuie sa mai faca performanta" si ciobanel, cu "metode specifice", trebuie indepartat din "decor" si determinat sa o... "ia pe campii" ca dl Porumboiu!

1446428265445235
Cristi Ratiu  •  18 Mai 2019, 09:51
Postat de sala_dalles pe 18 Mai 2019, 01:46

Si ce luati atitia foc ba demagogilor fiind vorba de campionatul romanesc care nu e bagat in seama de nimeni in Europa respectiv locurile 7, 8 ,9 adica nimicul. Nimeni. Deci repet . Nimicul Nimeni .

atunci sa se de-a cu banu de la început cine sa câștige campionatul.. și sa nu se mai joace.. ce rost mai are.. mulți idioți pe aici

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close