FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - RAPID 1-2

Adrian Mutu, conferință de 36 de secunde la Botoșani: „Totul s-a schimbat într-un minut”

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a comentat victoria cu FC Botoșani, scor 2-1, în etapa #28 din Superliga.
Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a comentat victoria cu FC Botoșani, scor 2-1, în etapa #28 din Superliga.

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 22:55 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 23:18

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a comentat victoria cu FC Botoșani, scor 2-1, în etapa #28 din Superliga. 

Mutu a declarat la flash-interviu că a fost „frustrat” după golul de 1-1 marcat de Botoșani, în minutul 90, prin Camara. Jucătorul de la Botoșani a interceptat un șut modest al lui Dican, apoi l-a învins pe Moldovan din postură de unu la unu. Rapid a câștigat la ultima fază, prin golul superb marcat de Dragoș Grigore din „foarfecă”. 

Fostul fotbalist de la FCSB, desființat în direct pentru declarațiile de la flash-interviu: „N-aș vrea asemenea oameni în echipă”
CSU Craiova - FC Argeș 1-0
Fostul fotbalist de la FCSB, desființat în direct pentru declarațiile de la flash-interviu: „N-aș vrea asemenea oameni în echipă”

Adrian Mutu, după Botoșani - Rapid 1-2: „Am trecut de la agonie la extaz”

„Am trecut de la agonie la extaz într-un minut. Mă bucur că o până la urmă am câștigat, pe un teren greu. Am dat de o echipă bună, a fost un meci echilibrat. Mă simțeam frustrat la 1-1. A fost un gol norocos, o minge interceptată. Moldovan ar fi apărat primul șut. 

Am sperat până la final. Și noi am mai câștigat pe final. Papeau a intrat bine, a dat pasă la golul doi. Cei care au intrat și-au adus aportul, mă bucur pentru ei. Vrem să ajungem cât mai sus în play-off. Urmează un meci complicat, Hermannstadt e o echipă periculoasă”, a declarat Adrian Mutu după meci, la Orange Sport.

Adrian Mutu, conferință de 36 de secunde la Botoșani

După interviul pentru televiziuni, Mutu a mers în sala de conferințe de la stadionul Municipal. A vorbit timp de 36 de secunde, apoi s-a ridicat de pe scaun și a plecat, după ce niciun ziarist din sală nu a dorit să-i adreseze vreo întrebare despre meci. 

Agonie, extaz, au fost toate ingredientele în seara asta. Cel mai important este că plecăm cu cele 3 puncte de aici. Când ne-au egalat pe final am simțit frustrare, tristețe. E normal să te doară, dar e important că am crezut până la final, am înscris golul victoriei și ne bucură acest lucru. 

Rapidul speră, va juca meci de meci pentru a câștiga. Rapidul cred că arată bine, și-a îndeplinit obiectivul principal, calificarea în play-off. Mai rămân două etape din campionatul normal și apoi vom trage linie, vom vedea unde vom fi la început de play-off, la ce diferență vom fi de primele locuri. 

Nu mai e niciun secret faptul că suntem peste tot acasă. Suntem susținuți și le mulțumim celor care ne sunt alături indiferent de zi și de vreme. Ne bucurăm că i-am făcut fericiți și ne dorim ca împreună, fiindcă la Rapid e un tot unitar, să rămânem uniți pentru a spera la mai mult

- Dragoș Grigore, stoper Rapid

Citește și alte știri Superliga: 

Încă un stadion nou în SuperLiga? „Dau milioane de euro pentru oamenii noștri care fac spectacol!”

MM Stoica, uluit de ce a văzut în CSU Craiova - FC Argeș: „E foarte gravă o astfel de eroare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
soad
soad  •  02 Martie 2023, 09:45
Postat de bozo76 pe 02 Martie 2023, 07:46

De ce nu au intrebat ziaristii nimic la conferonta de presa ? Nu sunt platiti ? E greva japoneza?

buna intrebare, adica de ce is ziarsiti acolo? sa primeasca informatii sau sa puna intrebari pentru a scoate informatii.

futhienzbang22
futhienzbang22  •  02 Martie 2023, 08:52

adică ăla ăi dă urechi lu săpunaru care ăi dă un brânci că-l aruncă din teren iar *** cu fluieru nu zice nimic.nici varu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Bigfoool
Bigfoool  •  02 Martie 2023, 08:10

Numai un Rapid poate detrona Marfarul...bagă mare tatii!!!???????? Uuu uuuu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează