FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV Se naște o nouă mare rivalitate în play-off? Replica șefilor lui Sepsi: „Nu suntem ciobani! M-a dezamăgit”

FOTO: Facebook @UCVOficial +10   FOTO
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 17:04 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 17:46

Attila Hadnagy, directorul sportiv al celor de la Sepsi, i-a dat replica lui Valeriu Iftime, după ce patronul lui FC Botoșani i-a acuzat pe covăsneni pentru jocul mult prea dur. 

  • FC Botoșani și Sepsi Sf. Gheorghe au meci direct în etapa cu numărul 5 din play-off, sâmbătă, 1 mai. 

Partida dintre CS Universitatea Craiova și Sepsi, încheiată 0-0, a lăsat urme în lotul Craiovei. Baiaram și Cicâldău au părăsit terenul accidentați, prilej ca Valeriu Iftime să îi acuze pe cosăsneni că practică un fotbal dincolo de limita regulamentului. Atilla Hadnagy, fost atacant la Botoșani, a reacționat, prin intermediul Gazetei. 

Tensiuni între Botoșani și Sepsi: „Nu suntem ciobani!”

„Am citit declarația lui nea Valer la voi. Am cunoscut un om bun și corect. Chiar am avut și avem o relație bună cu dânsul. M-a dezamăgit declarația lui. Nu știu de unde până unde. Ok, avem un stil mai agresiv, dar nu dur. Nu suntem ciobani, n-avem intenții negative, să lovim. Cu tot jocul nostru atât de criticat de alții, suntem pe locul 4, n-am pierdut contra liderului, suntem greu de bătut. Suntem o echipă corectă și disciplinată. 

Nea Valer să nu uite ca unii oameni de la Sepsi, jucători, antrenori și conducător, i-au dus echipa în Liga 1, sigur și cu aportul lui, am apărat mereu corect și apăsat culorile clubului, am scris istorie la FC Botoșani. Nu cred că merităm acest atac. Noi mereu am vorbit frumos despre Botoșani. O vom face și de acum, pentru că nu ne uităm trecutul. Pentru mine a fost o a doua casă Botoșaniul”, a spus Hadnagy, pentru GSP.ro.

VIDEO Valeriu Iftime: „Dacă aș găsi cui să îi dau clubul să știu că-l ține pentru câțiva ani măcar, m-aș retrage mâine. Am ce să fac cu timpul meu”

Citește și alte știri din play-off-ul Ligii 1:

EXCLUSIV FCSB și CFR Cluj, atenționate înaintea debutului în play-off: „Țineți minte! Se poate întâmpla asta încă din prima etapă”

EXCLUSIV Efectele „războiului” cu Sepsi asupra jucătorilor de la CS Universitatea Craiova: s-a accidentat şi Alexandru Cicâldău » Care este primul diagnostic primit de Ştefan Baiaram + ultimele noutăţi despre Elvir Koljic

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
j0k3r
j0k3r  •  21 Aprilie 2021, 14:12
Postat de ionica007 pe 18 Aprilie 2021, 19:29

''Nu este o coincidenta'' ca jucatorii nostri sunt nepregatiti, sau pregatiti superficial'' din pdv fizic... Ai vazut cum se joaca in Italia?! Despre meciul cu Craiova doar doua lucruri: Baiaram s-a AUTOACCIDENTAT iat Cicaldau nu are nimic, a fost scos deoarece a fost blana tot meciul...

Deci Baiaram s-a autoaccidentat cand ala l-a lovit si el a cazut prost? Cicaldau a fost lovit dar tu oricum esti orb. Ce ai vazut in Italia, manzule? Faulturi grosolane nesanctionate sau joc pe forta? Diferenta e mare. Tu vorbesti fara sa gandesti, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  19 Aprilie 2021, 08:10

Sepsi este o echipă îngrozitoare. Are jucători duri conduși de un antrenor extrem de violent.

danbinci
danbinci  •  18 Aprilie 2021, 19:29
Postat de sibelius pe 18 Aprilie 2021, 19:07

Deci pe Campanu l-a vandut la FCSB? Si pe Burca?

Burca si Campanu, ei au ales sa joace pentru CFR Cluj respectiv Craiova pentru traditiile echipelor . Ambi jucatori au fost directionati catre FCSB dar au refuzat,

Vezi toate comentariile (42)
Comentează