FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Boya şi Curelea se autopropun în Giuleşti

Articol de GSP - Publicat joi, 28 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 00:34

Liber de contract după ce a fost dat afară de Partizan Belgrad, fostul vîrf al Rapidului din perioada 2007-2009 s-a autopropus în Grant. Giuleştenii n-au uitat însă escapadele bahice ale camerunezului şi l-au refuzat categoric. "Nu putem risca să-l aducem pentru că asta ar însemna să-l strice iar pe Bozovici", au explicat alb-vişiniii.

La rîndul său, atacantul Sportului, Costin Curelea (26 de ani), a rămas impresionat de atmosfera din Giuleşti şi spune că şi-ar dori să evolueze în alb-vişiniu: "Toată viaţa mea am jucat numai în Regie, cred că a sosit momentul să plec şi eu. Ar fi frumos să ajung la Rapid, e o formaţie cu nişte fani fantastici, care ştiu să-şi susţină echipa". Vîrful e cotat de Şiman la 500.000 de euro! 

Revine Marius
O dată cu plecarea lui Marius Şumudică, la antrenamentele primei echipe va reveni Marius Constantin. Stoperul de 26 de ani a fost exclus din lot de Şumi, după ce a sărit să-şi bată antrenorul fiind deranjat de o remarcă a tehnicianului la adresa soţiei sale. Timp de o lună de zile, fundaşul central s-a pregătit la "satelitul" formaţiei giuleştene, însă fără a evolua acolo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
arty_xd
arty_xd  •  29 Aprilie 2011, 20:04

Dupa plecarea lui Nico nu am avut Atac prea bun,,e timpul,,,,

arty_xd
arty_xd  •  29 Aprilie 2011, 20:03
Postat de tomasson20 pe 28 Aprilie 2011, 14:32

dar cine e mah de rapid??? cristiano ronaldo???? dupa parerea mea boya e genu de atacant care are nevoie orice echipa de el .. vad ca te gandesti numai la escapadele pe care le facea...dar poate te gandesti ca ... nu avea adversar in jocul 1 la 1.. !! curelea si-a facut treaba in meciul cu noi nu a trecut nimic la cornere si lovituri libere de el !!! toata lumea spune ca a tras sportu tare cu noi !!! poi ce sa faci frate dk echipa noastra joaca pulifrici !!! hai sa ne vdm lungu nasului si sa ne uitam la atacanti care ii avem in lot !!! are dreptate COPOS le da atatia bani !!!

De acord

pancu1923
pancu1923  •  29 Aprilie 2011, 00:34

degeaba va autopropuneti sa veniti in giulesti copos nu are bani pt transferuri mai ales pt atancanti, deaia s-a ajuns aici de 3 ani de zile nu avem un atacant sa deie cel putin 15 goluri pe sezon 15 ii prea mult 12 si te mai miri ca nu am fost in stare sa dam 1 gol la 3 echipe deja retrogradate( craiova sportu si branest) o singura greseala ai facut SUMI ai crezut ca va exploda sburlea in returu asta ala ii slab asa s-a nascut slab si dintr-un slab nu poti face nimik bun vei spune ca nu ai avut bani de transferuri ai mers in stagiul de pregatire in spania puteai aduce in probe 10 atacanti liberi de contract macar 1 din 10 din era bunicel

Vezi toate comentariile (5)
Comentează