FOTBAL  »  Superliga  »  ABSENŢĂ

Bozovici stă o lună!

Articol de , - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Bozovici a efectuat ieri un RMN şi a aflat că va fi indisponibil pînă la sfîrşitul lui martie. Mircea Rednic are motive mari de îngrijorare. Cel mai bun fundaş stînga din Liga I în Top Gazeta va pierde aproape jumătate din sezonul de primăvară. Vladimir Bozovici s-a accidentat în ultima partidă amicală din turneul din Cipru, cu Sheriff Tiraspol (1-1), cînd a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 23. Deşi iniţial s-a crezut că este vorba doar de o contractură, examenul RMN de ieri a arătat că Bozo a suferit o leziune microfibrilară, care îl va ţine departe de gazon o lună de zile.

Fundaşul muntenegrean are nevoie de un repaus total de două săptămîni, urmînd ca apoi să înceapă recuperarea. Revenirea fotbalistului de 26 de ani este aşteptată pentru finalul lunii martie. Soluţiile lui Rednic pentru partea stîngă a defensivei sînt Ionuţ Stancu, nou-sositul Ahmed Mosalem şi Phillipe Leonard, însă în meciurile de pregătire belgianul nu a fost utilizat deloc pe acest post. Cel mai probabil Rednic va miza pe Ahmed în meciul cu U Cluj, mai ales că Stancu a dezamăgit în pregătiri.

Ce partide pierde

U Cluj Liga I
Unirea Urziceni Cupa României
Oţelul Liga I
Poli Timişoara Liga I
U Craiova Liga I
Steaua Liga I
Gloria Buzău Liga I
Ceahlăul Liga I

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  20 Februarie 2008, 11:58

FotbalOnline.Net - un super site de fotbal - intra chiar acum si vezi rezumatele de la meciurile de aseara din Champions League - mai gasesti pe site super statistici liga I si echipa nationala, rezultate, program si clasamente - portal de fotbal

 •  20 Februarie 2008, 11:01

sta 2 sapt ma ! bozo e un luptator nu pierde el meciul cu steaua ce naiba !

 •  20 Februarie 2008, 09:52

Pentru Maria...fa tu bani kurrva draku, nu-i mai tepui pe altii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează