FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Braşovenii îşi fac "satelit"

Articol de - Publicat sambata, 11 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 august 2012 15:12

Ioan Neculaie a înfiinţat si echipa a doua a clubului, care va evolua in Liga a patra şi va disputa meciurile considerate pe teren propriu pe Stadionul ICIM

FC Braşov II va fi formată în totalitate din juniori din propria pepiniera şi din jucători de perspectivă care fac parte din lotul antrenat de Ionuţ Badea, dar care evoluează mai puţin în meciurile din prima ligă. Astfel, jucători ca Enceanu, Damian, Ţuţu vor avea mai multe jocuri în picioare.

Obiectivul este încă din primul sezon promovarea în Liga a III-a, iar antrenor echipei va fi Adrian Szabo, şeful Centrului de copii şi juniori al clubului, acesta lăudînd "iniţiativa excelentă a clubului. Sper ca în acest fel pasul spre echipa mare să fie făcut mai uşor şi de un număr tot mai mare de jucători".

"Am decis să înfiinţăm echipa a doua cu scopul declarat de a deveni peste cîţiva ani anticamera echipei mari a lui FC Braşov. Avem mulţi jucători foarte tineri şi foarte talentaţi şi am considerat necesar să le acordăm posibilitatea de a creşte la un nivel superior şi în condiţii de competiţie de seniori", a declarat legat de acest proiect nou al lui FC Brasov, directorul general al clubului, Ioan Stamatopol.
Administratorul delegat al clubului, Ilie Vaju, susţine că "această echipa secundă a clubului, dacă va ajunge să promoveze in Liga a III-a, atunci va reprezenta cu adevărat o rampă de lansare a tinerilor jucători între 17 şi 19 ani spre prima echipă. Nu am descoperit noi America cu acest proiect, doar am adaptat la condiţiile noastre anumite idei, insă daca muncim bine şi eficient rezultatele vor apărea cu siguranţă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
oooooooooohhh
oooooooooohhh  •  13 August 2012, 15:10

in sfarsit

mvradulescu
mvradulescu  •  13 August 2012, 08:01

Pentru echipale din prima liga, ar trebui sa fie obligatoriu sa isi mentina in forma jucatorii care nu evolueaza constant la prima echipa si pentru jucatorii de perspectiva intr-un eslon inferior, (dar nu chiar la nivel judetean, unde principalul obiectiv este sa furnizeze pacienti pentru sectiile de ortopedie - presupun ca au si contracte incheiate) !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează