FOTBAL  »  Superliga  »  STATISTICĂ

Braţ la braţ în 2013 » Steaua şi Petrolul domină clasamentul punctelor strînse în Liga 1 pe durata acestui an

Articol de , - Publicat vineri, 27 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 26 decembrie 2013 18:39

Steaua şi Petrolul îşi împart prima poziţie a clasamentului atunci cînd vine vorba de punctele cîştigate în L1 în acest an calendaristic: fiecare dintre cele două formaţii a contabilizat 71 de puncte


Campioana României şi deţinătoarea Cupei şi-au adjudecat locul întîi în topul punctelor cîştigate în partidele din Liga 1, în perioada ianuarie - decembrie 2013. "A fost un an perfect pentru noi. Sînt mîndru că sînt antrenorul acestei echipe.Cred că avem forţa să ne batem la titlu, chiar dacă va fi greu pentru că Steaua rămîne favorită", crede antrenorul Petrolului, Cosmin Contra.

Performanţa roş-albaştrilor e cu atît mai importantă cu cît ei sînt lideri în acest clasament deşi au disputat cu două partide mai puţin, restanţele cu Chiajna şi U Cluj, care sînt programate pe 14 şi 18 februarie 2014.

"Sînt destul de mulţumit de ce am realizat în 2013. În campionat n-am pierdut decît o dată, singura bilă neagră e că nu ne-am calificat în primăvara europeană. Important este că am învăţat multe şi la anul sperăm să facem lucruri mult mai bune", a declarat Reghecampf.

600081-clasament.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mplttev
mplttev  •  27 Decembrie 2013, 16:11

Dacă Steaua ar fi pățit ce a pățit Petrolul în meciul cu Dinamo, fiind dezavantajată clar și decisiv de 4 ori, s-ar fi adresat comisiei de arbitrii, FIFA, UEFA, Traian Băsescu si ONU, ca să-și caute dreptatea. O echipă ajutată, care vezi nenorocire, nemaiavând al 12-lea jucător, pe plan extern, nu mai câștigă la nimeni, ba dimpotrivă pierde la niște scoruri astronomice. Steaua rămâne echipa "de casă" a Federației române de fotbal. Petrolul are lot, e adevărat. Poate cel mai bun din România. Dar totuși, prea puțini români în prima echipă. Hai să promovăm tinerii români să facem o națională cu adevărat competitivă.

tonyys
tonyys  •  27 Decembrie 2013, 10:40

Daca Steaua nu-si menaja titularii la finalul sezonului trecut cand castigase deja titlul si sezonul asta in cateva meciuri inainte de intrarea in grupele Ch. League avea cel putin 10 pct avans fata de petrolul.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  27 Decembrie 2013, 10:13

Dacă steaua nu ar fi fost ajutat la greu de arbitrii corupți, acum era pe la mijlocul clasamentului pe undeva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează