FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bratu acuză jucătorii după plecarea de la Dinamo: "Unii nu știu ce înseamnă asta!" » Mesaj clar: "Nu mă simt responsabil"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 19:16

Florin Bratu, fost antrenor de la Dinamo, a vorbit despre situația echipei roș-albe, aflată pe locul 12, și i-a criticat pe jucători

"Dinamo trebuie să o ia pas cu pas, nu știu dacă trebuie să se gândească acum la play-off. Să ia fiecare meci în parte.

Claudiu a spus că jucătorii s-au antrenat bine înainte de meci, dar că ceva s-a întâmplat. Dar am văzut că jucătorii clachează. E o problemă la jucători, care persistă. Nu reușesc să îmbine lucrurile între ei. Luați individual, jucătorii au calitate. Lotul nu este de locul 12.  Cred că există un blocaj undeva. Probabil că presiunea e mare. Eu sper ca după aceste două săptămâni de pauză, Claudiu să îi capaciteze pe jucători, să-i motiveze.

Am văzut că jucătorii au spus după meciul cu Botoșani că nu au fost concentrați. Dar trebuie întrebați de ce nu au fost concentrați. Ce le-a lipsit? Trebuie întrebați jucătorii ce înseamnă concentrarea pentru ei. Sunt mulți care nu știu ce înseamnă să fie concentrați.

Nu văd dorința de a ieși din pasa asta. Cei de la Botoșani au intrat bine în joc, au avut o idee tactică. Dinamo pare blazată. Așa se vede de afară. Mă doare și aș vrea să schimbe asta. Eu m-am simțit responsabil cât am fost acolo. Acum nu am de ce să mă simt responsabil. Cei care au venit acum trebuie să își asume lucrurile. Știau unde vin și unde antrenează. Dinamo nu poate retrograda. Mai sunt multe meciuri.

E o situație dificilă pe care noi dinamoviștii o acceptăm cu greu, dar cred că va trece. În play-off e greu de spus dacă se va califica. Trebuie să câștige următoarele trei meciuri(n.r. cu Dunărea Călărași, Chiajna și FC Voluntari). La Dinamo nu e răbadare. Te poți așteapta la orice. Dacă nu sunt rezultate, trebuie schimbat ceva. Și de regulă se schimbă antrenorul", a spus Florin Bratu la TV Digi Sport.

Citește și: Bratu dezvăluie de ce i-a refuzat pe Fabbrini și Ongenda » Ce jucători a preferat fostul antrenor de la Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Octombrie 2018, 00:23

daca dinamo face 5 pcte din astea 3 meciuri,e candidata suta la suta ,la retrogradare,asta nu inseamna ca se duce in b,dar rau au ajuns !

apollon
apollon  •  09 Octombrie 2018, 22:47

Dinamo trebuie sa înteleaga faptul ca a devenit o echipa oarecare, nu mai exista nici un spirit Dinamo care nu moare în veci...Ca sa te atasezi de o echipa trebuie sa petreci acolo macar vreo trei, patru ani si cu performante. Campionate, cupe câstigate meciuri bune în cupele europene. Dinu, Lucescu, Dumitrache, Andone, Rednic...etc....au jucat aproape toata cariera lor la Dinamo. Cea mai buna parte a carierei lor. Acum câti si care sunt jucatorii care au jucat la Dinamo macar trei ani? Jucatori de valoare care au fost selectionati si la echipa nationala. Nu este un mesaj anti-Dinamo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează