FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

OFICIAL Brazilianul Eric a revenit în Liga 1 » Prezentat de pretendenta la titlu: „Abia aștept să sărbătorim un nou trofeu!”

Brazilianul Eric de Oliveira (37 de ani) va face parte din staff-ul lui Gică Hagi la Farul Constanța.
Brazilianul Eric de Oliveira (37 de ani) va face parte din staff-ul lui Gică Hagi la Farul Constanța.

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 17:44 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 18:24

Brazilianul Eric de Oliveira (37 de ani) va face parte din staff-ul tehnic al lui Gică Hagi la Farul Constanța. 

Ajuns la 37 de ani, Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din istoria fotbalului românesc, a avut mari probleme în ultimii ani. La aproape doi ani de la ultimul meci bifat, brazilianul trăiește cu riscul de a-i fi amputat piciorul, după cum a afirmat într-un interviu emoționant acordat Gazetei în urmă cu 3 săptămâni.

În ciuda greutăților, Eric nu poate sta departe de fotbal și a acceptat propunerea lui Hagi de a se alătura staff-ului de la Farul. 

Brazilianul Eric, prezentat la Farul

„Este o experiență nouă, dar alături de oameni care au făcut mereu performanță. Mi-am dorit mult să simt din nou aceeași emoție ca atunci când eram jucător și sunt convins că am făcut cea mai bună alegere. 

Sunt convins că va veni încă un trofeu aici, la Ovidiu. Abia aștept să sărbătorim la final. Eu am fost primit foarte bine. Sunt mulți dintre foștii colegi aici, pe mulți dintre copii îi știam deja. Știu care va fi rolul meu, sper să fiu de folos”, a spus Eric în momentul prezentării oficiale. 

Eric a îmbrăcat tricoul Farului și ca jucător, în sezonul în sezonul 2017/2018. În cele 37 de apariții a marcat 17 goluri și a oferit 10 pase decisive.

Ultimul contract din cariera „decarului” fusese la Gaz Metan, în 2021. În carieră a mai evoluat pentru Gaz Metan, Karpaty, Pandurii, Al-Ahli, Matsumoto, Najran, Viitorul, Al-Markhiya și FC Voluntari.

Unde a jucat Eric cele 222 de meciuri în Liga 1

Gaz Metan 142
Viitorul32
Pandurii 31
FC Voluntari 17

VIAȚA DUPĂ FOTBAL (episodul 1) » Eric de Oliveira: „Am deschis un restaurant bun într-un oraș nepotrivit!” + „Mă atrage mult televiziunea”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Pot fi interzise vedetele în reclamele la pariuri? Fost președinte CCR: „Ar fi o încălcare a Constituției"

FOTO Imaginile din Rapid - Chindia care-l contrazic pe Viorel Moldovan » De ce s-a accidentat de fapt jucătorul lui Mutu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  01 Martie 2023, 07:58

Botafogo , Fluminense, Flamengo, Vasco , Gremio, Sao Paulo, Cruzeiro ---Eric de Oliveira Pereira ia legatura cu impresarii si adu un nou numar 10 in echipa Farului ! Felicitari Gica Hagi pentru alegere !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Februarie 2023, 20:10

Gest frumos din partea lui Hagi. Un om adevărat. La fel și Eric. Doamne-ajută!

gepeto
gepeto  •  28 Februarie 2023, 19:14

Daca vor castiga si anul acesta e clar ca viitorul farul si-a gasit omul norocos. Succes

Vezi toate comentariile (5)
Comentează