FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHINDIA 2-0

FOTO Imaginile din Rapid - Chindia care-l contrazic pe Viorel Moldovan » De ce s-a accidentat de fapt jucătorul lui Mutu

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 13:33 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 17:53

După Rapid - Chindia Târgoviște 2-0, Viorel Moldovan a avut un discurs dur la adresa mijlocașului Andrei Ciobanu (25 de ani).

Fotbalistul Rapidului a fost titular în partida de sâmbătă seara, dar a fost schimbat în minutul 8, după ce a suferit o accidentare.

Viorel Moldovan a fost de părere că accidentarea a fost provocată de kilogramele în plus pe care le-ar avea Ciobanu, dar imaginile surprinse în timpul meciului îl contrazic pe fostul internațional.

Avocatul anti-Mititelu îi judecă echipa! Un fost adversar al patronului FCU Craiova, în Comisia de Recurs la procesul cu Sepsi
SEPSI - FCU CRAIOVA
Avocatul anti-Mititelu îi judecă echipa! Un fost adversar al patronului FCU Craiova, în Comisia de Recurs la procesul cu Sepsi

De ce s-a accidentat Andrei Ciobanu în Rapid - Chindia

Astfel, Andrei Ciobanu, care este suspect de ruptură musculară, a fost nevoit să părăsească terenul după un duel cu Marco Dulca. Imaginile TV arată că rapidistul a fost lovit în zona coapsei de mijlocașul Chindiei și nu a mai putut continua meciul.

Imaginile din Rapid - Chindia care-l contrazic pe Viorel Moldovan » De ce s-a accidentat de fapt jucătorul lui Mutu
Imaginile din Rapid - Chindia care-l contrazic pe Viorel Moldovan » De ce s-a accidentat de fapt jucătorul lui Mutu

Ce a spus Viorel Moldovan despre Andrei Ciobanu

„Se vede lipsă de continuitate. Ciobanu are și probleme cu greutatea. L-am văzut la ultimul meci în Giulești, 1-2 cu FCU Craiova. L-am văzut, e dolofan. S-a rupt, a făcut întindere. E consecința faptului că nu joacă constant.  

Este minutul 8 când e schimbat. E debutul jocului. Înseamnă că nu s-a încălzit bine. Pe fond de oboseală nu faci întinderea asta așa repede, e clar că nu s-a încălzit bine”, a spus Viorel Moldovan, în direct la Fotbal Show, emisiune realizată în coproducție de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

Andrei Ciobanu nu a jucat cu FC Craiova

În plus, Viorel Moldovan a făcut referire la un meci în care Andrei Ciobanu nu a jucat. În partida dintre Rapid și FCU Craiova, mijlocașul a fost rezervă neutilizată.

Îmi pare rău pentru Ciobanu. A fost titular, sigur voia să facă ceva pentru echipă, să joace. Eu îl cunosc pe puști. Are dreptate Vio, probabil că nu s-a încălzit bine. Dacă e ruptură, va sta cel puțin două luni.

 - Florin Răducioiu, la Fotbal Show

VIDEO Adrian Mutu, înainte de FC Botoșani - Dinamo: „E capabilă să bată pe oricine când joacă acasă”

 Citește și:

Gluma zilei la Rapid: ce a găsit un jucător în vestiar, după ce s-a făcut de râs la ultimul meci

Probleme la Botoșani înainte de meciul cu Rapid » Luni, terenul era acoperit de zăpadă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  28 Februarie 2023, 19:15
Postat de balderis pe 28 Februarie 2023, 18:02

Ai dreptate, așa-i! Numai că de data asta Moldovan a calculat greșit ! Nu kg în plus la accidentat pe Ciobanu, ci o lovitură intenționată - după părerea mea- a lui Dulca și nu prima în acest meci !

A jucat la rupere fcsbistul

balderis
balderis  •  28 Februarie 2023, 18:02
Postat de unurtr pe 28 Februarie 2023, 16:35

Viorel Moldovan a fost fotbalist adevărat, nu doar un jucător de fotbal cum este Ciobanu și cum sunt românii acum. Un dublu golghter al Elveției, campion al Franței, jucător de Cupe Europene, Mondiale, etc cred că știe mai bine de ce se accidentează un jucător și ce greutate trebuie să aibă, mult mai bine ca un scriitor de articole sau un analist video.

Ai dreptate, așa-i! Numai că de data asta Moldovan a calculat greșit ! Nu kg în plus la accidentat pe Ciobanu, ci o lovitură intenționată - după părerea mea- a lui Dulca și nu prima în acest meci !

wally77
wally77  •  28 Februarie 2023, 17:27

Respect pentru jucătorul Viorel Moldovan. Pentru antrenor am mai multe întrebări pentru că a dat 2 diagnostice și 3 motive într-o frază...a făcut întindere sau ruptură (2 chestii diferite) , pentru că e gras sau că nu s-a încălzit bine ?!?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează