FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHINDIA 2-0

VIDEO + FOTO Rapid trece de Chindia și urcă pe podiumul SuperLigii! Clasamentul ACUM

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +17   FOTO
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , , - Publicat sambata, 25 februarie 2023 21:55 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 21:58

Rapid a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-0, în runda cu numărul 27 din SuperLigă.

Programul etapei #27 din Liga 1

Eșecul suferit la precedentul meci disputat în Giulești, 1-2 cu FCU Craiova, nu a zdruncinat încrederea și entuziasmul fanilor. Peste 10.000 de spectatori au creat o atmosferă specială și i-au împins pe elevii lui Mutu în atac. 

Andrei Chivulete, două decizii majore în prelungirile primei reprize din Rapid - Chindia! Verdictul specialistului: „E un pic de discutat”
Rapid - Chindia
Andrei Chivulete, două decizii majore în prelungirile primei reprize din Rapid - Chindia! Verdictul specialistului: „E un pic de discutat”

Rapid - Chindia 2-0, într-o atmosferă de sărbătoare în Giulești

Prima repriză a avut ritm, dar au lipsit golurile. Cel mai important eveniment a avut loc în prelungiri, atunci când „centralul” Andrei Chivulete i-a arătat al doilea cartonaș galben lui Tiberiu Căpușă.

Rămasă în 10 oameni, Chindia nu a mai putut bloca atacurile în valuri ale gazdelor. Deschiderea scorului a venit în minutul 66. Marko Dugandzic și-a asumat executarea unei lovituri de la 11 metri, în ciuda ratării de runda trecută, din remiza „albă” cu Mioveni.

La acțiunea imediat următoare, Boldor și-a trimis mingea în propria poartă și a lămurit destinație celor trei puncte.

Rapid, pe podium în SuperLigă! Clasamentul actualizat

Rapid ajunge la 49 de puncte și o depășește provizoriu pe FCSB. Trupa lui Pintilii joacă duminică pe terenul lui FC Argeș. 

Chindia suferă primul eșec din anul 2023 și va încheia runda cu numărul 27 pe locul 10, indiferent de rezultatele din partidele rămase.

FINAL » Rapid - Chindia 2-0

Rapid - Chindia, echipe de start:

Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais - Al. Ioniță II, Al. Albu, A. Ciobanu - Sefer, Dugandzic, V. Costache 
Rezerve: Drăghia - Ignat, Fl. Ștefan, Emmers, Crepulja, Pănoiu, Papeau, Bamgboye, Lukassen 
Antrenor: Adrian Mutu 

Chindia: Căbuz - Căpușă, Corinus, Boldor, Ad. Ioniță - M. Dulca, Vorobjovas, Akhmatov - Neguț, Cooper, D. Popa 
Rezerve: Eșanu - C. Dinu, Perianu, Sg. Buș, A. Șerban, Atanase, Mihaiu, Orozco, Chamed 
Antrenor: Anton Petrea

+13 FOTO

Stadion: Superbet Arena-Giulești
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti), A1: Mitruţi Daniel (Craiova - Dolj), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ - Neamţ

Citește și alte știri din Superliga: 

Mititelu crede că a găsit „portița” pentru rejucarea meciului cu Sepsi: „Decizia e NULĂ! Nu am spus-o până acum, nu am vrut să îi tulbur pe băieți”
FCU Craiova - CS Mioveni 2-1
Mititelu crede că a găsit „portița” pentru rejucarea meciului cu Sepsi: „Decizia e NULĂ! Nu am spus-o până acum, nu am vrut să îi tulbur pe băieți”
Ce a remarcat Hagi după victoria adusă de puștiul Mazilu: „Ei sunt artiștii!”
UTA - FARUL 0-1
Ce a remarcat Hagi după victoria adusă de puștiul Mazilu: „Ei sunt artiștii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
balderis
balderis  •  27 Februarie 2023, 09:11
Postat de rav410wrc pe 26 Februarie 2023, 11:27

Eu am auzit ca voi ati fi infratiti cu 2 cartiere "celebre" din Bucuresti, prosteo ;))) NU te gandi la Primaverii si Drumul taberei, ca stii tu care sunt ... :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexh
alexh  •  26 Februarie 2023, 14:20
Postat de rav410wrc pe 25 Februarie 2023, 23:29

Draga catalin, de ex. in cazul de fata, cobori mult nivelul, la acela de-a trasu' de sireturi, cu tibi :((( Baiatul asta, tibi, se vede cu ochiul liber si de la o posta, ca are un nivel de inteligenta, cel putin indoielnic, ca sa nu spun catastrofal ... Asta, nu-i in stare sa lege 2 propozitii, daramite sa scrie o fraza, cat despre semnele de punctuatie, acestea lipsesc cu desavarsire !! :))) Iar tu, te cobori la nivelul lui, numa' pt ca-ti canta-n struna despre UM CSA sau despre fcsb !? ;)))

Cine se aseamănă se adună!

alexh
alexh  •  26 Februarie 2023, 13:28
Postat de yellowstone_vs pe 26 Februarie 2023, 13:00

Ce sa inteleaga un prost !! Esti vai steaua ta .... alta treaba nu ai ..decat sa intri pe gsp sa te certi cu lumea ... nu ai bah familie ??? Dupa ce esti prost gramada, mai ai si 100 de conturi !! Ai ceva cu mine ...ne vedem real si vedem cat esti de capabil ...

Mai prostovane, la un comentariu in care spuneam că Rapid are 5 ani de viață și clona csa 6 ani ai început cu injurii. Ți-am răspuns pe măsură. Nu-ți place? Vorbește frumos. Dacă am 100 de conturi, dovedește. Mai zicea asta prostovanul cfr-ist mincinos. Să nu-ți pară rău după aceea că te înjură proprietarii conturilor. Dacă cineva dovedește că am mai mult de un cont, nu mai postez pe GSP. Dacă cineva dovedește că ai mai multe conturi nu mai postezi tu. De acord? Totuși văd că participanții la forum te apelează și cu alte nume.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează