FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

BREAKING NEWS // Astra Giurgiu, depunctată cu 3 puncte! » Cum arată acum clasamentul

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 13:23

Astra Giurgiu a fost depunctată de Comisia de Apel pentru acordarea licenței cluburilor, din cadrul FRF, cu 3 puncte, din cauza datoriilor financiare către ANAF! Decizia este executorie și definitivă în instanțele din România, dar mai poate fi atacată la TAS în termen de 3 săptămâni! 

„Apelul clubului Asociația Fotbal Club Astra a fost respins și s-a menținut hotărârea instanței de fond de sancționare a clubului cu deducerea a trei puncte din clasamentul sezonului aflat în desfășurare, pentru încălcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante către asigurările sociale/ autoritățile fiscale/ Actualizare. 

Deciziile Comisiei de apel sunt definitive și executorii. Deciziile pot fi atacate cu recurs la Tribunalul Arbitral de la Lausanne (TAS) în termen de 21 de zile. TAS va pronunța soluția până la data de 14 februarie 2020, conform Convenției Arbitrale încheiate între FRF și cluburile licențiate de Liga 1, decizia TAS fiind irevocabilă”, se arată într-un comunicat oficial pe site-ul FRF. 

Ce spune art. 61 bis, alin. 3, din Regulamentul de Licențiere: 

„În cazul în care cluburile licenţiate încalcă prevederea de la alin. 2 de mai sus, acestea trebuie să demonstreze că, până la termenul de grație pentru plata datoriilor financiare restante, respectiv  ultima zi lucrătoare a lunii noiembrie, datoriile existente la 30 septembrie anterior, asa cum sunt definite la alin. 1 de mai sus, au fost plătite sau creditorii au acceptat în scris prelungirea termenului de plată al acestor datorii după data de 30 noiembrie a anului respectiv”

BREAKING NEWS // Astra Giurgiu, depunctată cu 3 puncte! » Cum arată acum clasamentul
BREAKING NEWS // Astra Giurgiu, depunctată cu 3 puncte! » Cum arată acum clasamentul


Astfel, în urma acestei decizii, giurgiuvenii rămân cu 40 de puncte și pierd poziția de lider în Liga 1!

Clasament la vârf în Liga 1 actualizat: 

1. CFR Cluj 41p 
2. Astra Giurgiu 40p (3 puncte depunctare)
3. Craiova 37p 
4. FCSB 36p 
5. Gaz Metan 36p

Astra Giurgiu, prima reacție oficială: „Clubul va avela la TAS”

„Referitor la decizia Comisiei de Recurs a Federației Române de Fotbal, privind depunctarea echipei noastre cu 3 puncte, facem următoarele precizări:

  • Considerăm că, atâta timp cât există un termen de plată al obligațiilor către buget (privind reeșalonarea acestora), în februarie 2020, datoria respectivă nu trebuia să provoace efecte privind depunctarea
  • Respectăm decizia comisiilor FRF, dar clubul Astra va apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, se arată în comunicatul oficial al giurgiuvenilor.

VEZI ȘI:

Lovitură dură și pentru CFR Cluj! » Decizie FRF: campioana, INTERZIS la transferuri în iarnă?! Reacția șefilor din Gruia pentru GSP.ro: „Mergem la TAS, asta e situația în România!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (47)
andrei.f
andrei.f  •  22 Decembrie 2019, 08:45

Propun ca punctele retrase sa fie donate dinam0, sa aiba si ei !

1018920604793560
Muntenescu Stefan  •  22 Decembrie 2019, 08:14

Asta-i ”țara” lui Burleanu și acoliții săi, inclusiv Becali ... Numai așa, se poate apropia FCSB (să fie împinsă ) spre vârful clasamentului ! Să le fie rușine. De aia din ce în ce mai mulți se îndepărtează de FCSB. Asta-i (și)România fotbalistică, și nu numai...

bratescu_savi1
bratescu_savi1  •  21 Decembrie 2019, 23:31
Postat de bratescu_savi1 pe 21 Decembrie 2019, 20:56

UAFA+FIFA+DIASPORA=SALVEAZA ROMANIA NATO UE DACIA DELA DEZASTRU.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.AMIN SARBATORI FERICITE UN CRACIUN FERICIT LA TOTI FRATIII MEI DACIII LIBERI SI SURORILE MELE DACE LIBERE.AMIN.CRACIUN ADEVARAT LA TOTI ROMANIII ADEVARA TI PATRIOTI.AMIN

UEFA+FIFA=DIASPORA SALVEAZA LIGA 1 SUPER DIVIZIA A ROMANIA NATO UE DACIA

Vezi toate comentariile (47)
Comentează