FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bruce Lee din Ghencea » Noul atacant al Stelei a impresionat la vizita medicală

Maicon ar trebui să devină în retur înlocuitorul lui Kapetanos +3   FOTO
Maicon ar trebui să devină în retur înlocuitorul lui Kapetanos

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 02:55

Brazilianul Maicon a sosit ieri în Bucureşti, a trecut cu brio vizita medicală, iar de azi se va alătura lotului pregătit de Marius Lăcătuş.


Steaua a transferat în sfîrşit un atacant. Pereira de Oliveira Maicon va juca pînă la vară în Ghencea, după ce roş-albaştrii au reuşit să-l împrumute de la ocupanta locului 6 în Ucraina, Volin Luţk. Vîrful sud-american de 22 de ani îi costă pe roş-albaştri 200.000 de euro.

Are centura neagră la ju-jitsu şi e fan Lady Gaga
Vîrful "carioca" va fi al patrulea jucător din lotul Stelei de picior stîng, după Brandan, Latovlevici şi Lucian Burdujan. Pe pagina sa de facebook, Maicon dezvăluie cîteva dintre lucrurile inedite din viaţa sa. El este posesor al centurii negre în ju-jitsu şi este înnebunit după  Madonna, John Lennon şi Lady Gaga. Pe acelaşi site de socializare, sud-americanul dezvăluie că în timpul junioratului era strigat Van Basten de colegi. Maicon a fost protagonistul unui moment mai puţin întîlnit pe terenurile de fotbal. Pe cînd evolua în Brazilia, un şut al său l-a lovit în plin pe arbitrul de centru, care şi-a pierdut cunoştinţa!

Mai multe cartonaşe decît goluri :)
Sezonul acesta, vîrful "carioca" a reuşit doar două goluri pentru Volin Luţk în 14 meciuri. În schimb, brazilianul a fost foarte indisciplinat, el adunînd în acest sezon 3 cartonaşe galbene. De altfel, de-a lungul carierei, Maicon a luat cîte un "galben" la fiecare 5 meciuri jucate.

500.000 de euro este valoarea lui Maicon, conform site-ului www.transfermarkt.de. Potrivit nemţilor, brazilianul este cel mai ieftin atacant din lotul roş-albaştrilor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (16)
blue_sky
blue_sky  •  22 Februarie 2011, 13:09

Deci daca a luat 3 cartonase galbene in 14 partide inseamna ca e indisciplinat??? Iar sezonul trecut a marcat destule goluri, deci un articol de kakao.

gabriel_maracineanu
gabriel_maracineanu  •  22 Februarie 2011, 12:55

"Steaua a transferat în sfîrşit un atacant" ??? Burdujan pe ce post joaca? GSP plateste pentru astfel de articole?

soulflyro
soulflyro  •  22 Februarie 2011, 11:41

Domnu' jurnalist Petrisor, "pagina sa de facebook" e de fapt o descriere de pe wikipedia. Iar aceasta din urma este o enciclopedia libera, ceea ce inseamna ca nu e sursa credibila pentru un articol... Deci schimbarea parului gazetei nu ascunde si alte naravuri decat cele vechi: copy/paste fara ca macar sa cititi tot ce scrie in textul original.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează