FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Fotbalist din Superligă împrumutat în Cipru: „Mulțumim pentru munca depusă la club”

Bryan Alceus, în dreapta, a fost cedat de FC Argeș în Cipru / Sursă foto: Imago Images
Bryan Alceus, în dreapta, a fost cedat de FC Argeș în Cipru / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 20:30 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 20:49

FC Argeș a anunțat în cursul zilei că mijlocașul central haitian Bryan Alceus (26 de ani), trecut prin România și pe la Gaz Metan Mediaș, a fost împrumutat în Cipru, la formația Olympiakos Nicosia. 

Fotbalistul nu mai intra în planurile tehnicianului Marius Croitoru, mai ales că FC Argeș s-a întărit pe acel post în această pauză competițională. Clubul a informat că gruparea cipriotă are și opțiunea de a-l cumpăra definitiv pe Alceus. 

Bryan Alceus a fost împrumutat de FC Argeș în Cipru

„FC Argeș și Olympiakos Nicosia au ajuns la un acord pentru împrumutul mijlocașului Bryan Alceus. Fotbalistul haitian al echipei noastre va evolua până la finalul acestui sezon competițional la ocupanta locului 14 din prima ligă cipriota. 

În eventualitatea În care evoluțiile haitianului vor fi convingătoare, Olympiakos Nikosia are și prima opțiune de cumpărare. Alceus a îmbrăcat tricoul alb-violet în 16 partide. FC Argeș îi mulțumește pentru munca depusă la clubul nostru și îi dorește evoluții cât mai bune la noua echipă”, se arată în comunicatul emis de piteșteni pe site-ul oficial

FC Argeș s-a despărțit și de Raynov

Zilele trecute, FC Argeș a anunțat că s-a despărțit și de mijlocașul bulgar Martin Raynov, care evolua în Trivale din 2021.

„Am petrecut o perioadă foarte frumoasă la FC Argeș, cu multe satisfacții pe plan profesional. Vreau să mulțumesc fanilor care au fost alături de noi. Mult succes echipei în campionat și multă baftă băieților”, a spus Raynov, la despărțirea de alb-violeți. 

Mutările făcute de FC Argeș în această perioadă de mercato

  • Antrenor: Marius Croitoru (confirmat)
  • Veniri: Zebici (Korona Kielce), Târcoveanu (FC Botoșani), Mimito (Cerno More), Brendon (liber), Facundo Rizzi (Club Atletico Gimnasia), Boubacar Hanne (Gil Vicente), Zorhan Bassong (CF Montreal)
  • Reveniri: A. Bucur (Ceahlăul)
  • Plecări: Ișfan (CSU Craiova), Cestor (liber), Raynov (liber), Greab (CS Mioveni), Bryan Alceus (Olympiakos Nikosia - împrumut)

VIDEO Costinel Tofan, căpitanul lui FC Argeș, despre un viitor transfer: „Voi pleca dacă va veni o ofertă bună”

Citește și alte știri de actualitate: 

Paradoxul din cantonamentul lui CSU Craiova » Au depus memorii, dar Neagoe îi folosește: „Exemplari!”

VIDEO CSU Craiova, victorie în amicalul cu Widzew Lodz » Multe „bile albe” pentru Neagoe: revenirea lui Koljic și transferuri integrate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  15 Ianuarie 2023, 07:59

Multumim frumos pentru tot! Du-te si nu te mai intoarce! De asemenea, fanii rapidisti si portarul lor îți mulțumesc pentru că nu le-ai dat gol la ultima fază a meciului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează