FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO CSU Craiova, victorie în amicalul cu Widzew Lodz » Multe „bile albe” pentru Neagoe: revenirea lui Koljic și transferuri integrate

CSU Craiova - Widzew Lodz, amical în Turcia: Koljic va reveni pe teren după 4 luni!
CSU Craiova - Widzew Lodz, amical în Turcia: Koljic va reveni pe teren după 4 luni!

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 18:01 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 18:01

Sub privile selecționerilor Emil Săndoi și Daniel Pancu, dar și sub supravegherea finanțatorului Mihai Rotaru, venit în Antalya pentru ultimele două meciuri-test, CS Universitatea Craiova i-a învins pe arțăgoșii polonezi de la Widzew Lodz, locul 3 în prima ligă, scor 1-0. 

Reporterii Gazetei Sporturilor au urmărit victoria oltenilor lui Eugen Neagoe și au tras o serie de concluzii. 

„Bile albe” după CS Universitatea Craiova - Widzew Lodz

  • Primul transfer al anului pentru olteni, Alexandru Ișfan, a jucat în spatele singurului vârf autentic din prima repriză, Rivaldinho. Oricum, modulul de joc gândit de Eugen Neagoe este unul într-o mișcare perpetuă. Astfel în fața porții pot apărea și aripile Danciu sau Cîmpanu.
  • Ișfan a avut o oportunitate de a trage la poartă, din lateral stânga, cu dreptul, de la marginea careului, în minutul 30, dar a fost blocat. Totodată, ex-argeșeanul a compensat realizările mai puține de pe gazon cu atitudine și cu intrări mai tari pe final de primă repriză.
  • Rivaldinho a căpătat tot mai multă încredere și încearcă să fie conform fișei postului, atacant, a încercat poarta din orice poziție.
  • Presiunea pusă de Neagoe pe Cîmpanu a funcționat: urcat din dreapta spre centru, septarul i-a pasat inteligent lui Rivaldinho, iar brazilianul a punctat! Din nou cu un cinism mai degraba italienesc, brazilianul fiind mereu în gura porții și la pândă.
  • Ișfan mult mai implicat în al doilea meci al său la juveți, a avut și o centrare foarte bună, în fața porții, dar n-a ajuns Cîmpanu.
  • Raul Silva a condus jocul defensiv al oltenilor, având în fața locului 3 din Polonia o prestație sigură și elegantă. Noua achiziție, Gjoko Zajkov, a intrat în partea secundă în centrul apărării.
  • Au jucat bine și Hanca, și Vînă, fotbaliști care au memorii la comisie, dar antrenorul îi folosește în continuare
  • Elvir Koljic a fost introdus pe teren în minutul 74, revenire pe gazon după o pauză de 4 luni. 

„Bile negre” după CS Universitatea Craiova - Widzew Lodz

  • Așa cum anticipa și Neagoe înaintea partidei, s-a acumulat o stare de oboseală la nivelul lotului. Astfel că au apărut nesincronizări în sistemul defensiv, dar jucătorii au mai reperat cu faulturi în zone neutre.
  • Dacă tot l-a introdus în zonă centrală, Neagoe i-a cerut lui Ișfan să fie mai agresiv și să atace poarta direct. Totodată, antrenorul nu a fost mulțumit în prima parte fiindcă echipa a lăsat mingea adversarului. „Alex (n.r. Mateiu), hai să mai ținem și noi de ea!", a reacționat Neagoe de câteva ori
  • Craiovenii au făcut o eroare mare în defensivă în startul părții secunde, au luat și gol, dar asistentul turc a ridicat fanionul, indicând ofsaid. 

CSU Craiova - Widzew Lodz 1-0

  • A marcat: Rivaldinho 38

CSU Craiova în repriza secundă: Popescu - Martic, Găman, Silva, Benga - Mateiu - Cîmpanu, Danciu, Hanca, Ișfan - Rivaldinho
Au mai intrat în repriza secundă: Lazar, Sala, Koljic, Gjoko Zajkov și Vînă

CSU Craiova în prima repriză: L. Popescu - Martic, Găman, Raul Silva, Benga - Hanca, Mateiu, Danciu - Cîmpanu, Rivaldinho, Ișfan
Antrenor: Eugen Neagoe

Widzew Lodz: Wrabel - Zielinski, Lenart, Szota, Zyro - Cigankis, Leniowski, Kun, Sypek - Pawlowski, Zjawinski 
Antrenor: Janusz Niedzwiedz

A revenit Koljic

Informațiile Gazetei au fost confirmate, iar Elvir Koljic a fost introdus pe teren în minutul 74. Atacantul bosniac a jucat pentru prima dată din septembrie, când s-a accidentat la meciul cu Hermannstadt. Koljic s-a antrenat la intensitate maximă zilele acestea și e pregătit să joace în partea a doua a amicalului.

Titular la Mediaș, în meciul cu Hermannstadt din etapa 8 a Ligii 1, Elvir Koljic a suferit o accidentare și a fost înlocuit în minutul 65 cu Jovan Markovic.

Testele la care a fost supus ulterior au relevat o problemă la tendonul mușchiului adductor lung de la piciorul drept.

Fostul jucător de la FCSB, Dinamo, Rapid și Craiova se destăinuie într-un interviu pentru GSP: „Două momente pe nu le voi putea uita niciodată”
FARUL
Fostul jucător de la FCSB, Dinamo, Rapid și Craiova se destăinuie într-un interviu pentru GSP: „Două momente pe nu le voi putea uita niciodată”
Mutare de efect pentru titlu în Bănie: „Sunt discuții avansate” »  Cine e fotbalistul din Superligă așteptat imediat la Universitatea Craiova
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mutare de efect pentru titlu în Bănie: „Sunt discuții avansate” » Cine e fotbalistul din Superligă așteptat imediat la Universitatea Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
10iul73
10iul73  •  15 Ianuarie 2023, 11:08
Postat de LeoSima pe 14 Ianuarie 2023, 19:39

Craiova a jucat cu rezervele pentru ca mai au maine un meci cu Partizan Belgrad.

Salut Leo...cf?eu cu Radu la piscina....

george.br
george.br  •  14 Ianuarie 2023, 22:04
Postat de ucv1948 pe 14 Ianuarie 2023, 17:52

Sa-i vdm in campionat cum se misca . Neagoe sper sa fie mana de fier

Cap de fier, poate...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu.dzn
popescu.dzn  •  14 Ianuarie 2023, 20:45
Postat de ionescugeorge77 pe 14 Ianuarie 2023, 16:51

Rivaldinho este cel mai bun fotbalist de la noi ...

Din lume

Vezi toate comentariile (8)
Comentează