FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Mutare de efect pentru titlu în Bănie: „Sunt discuții avansate” » Cine e fotbalistul din Superligă așteptat imediat la Universitatea Craiova

Jair, în galben, are șanse mari să ajungă la Craiova / Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Jair, în galben, are șanse mari să ajungă la Craiova / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 07:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 09:12

CSU Craiova a oficializat două transferuri până acum, iar zilele viitoare l-ar putea face pe al treilea. 

Patronul Mihai Rotaru este așteptat în Antalya, pentru a bifa ultima perioadă de cantonament, iar omul de afaceri ar putea să se întâlnească și cu reprezentanții clubului din Liga 1 de la care vizează un jucător. Sau cel puțin unul, imediat. 

Pintilii i-a trezit pe federali! Un antrenor din Liga 1 activează de 4 ani fără carnet » Burchel acuză contractul ilegal, clubul se apără: „Voi i-ați dat legitimația”
SCANDAL
Pintilii i-a trezit pe federali! Un antrenor din Liga 1 activează de 4 ani fără carnet » Burchel acuză contractul ilegal, clubul se apără: „Voi i-ați dat legitimația”

Țicu în stand by, brazilianul Jair cu șanse mari

Conform informațiilor GSP.ro, în afara căpitanului Petrolului, Valentin Țicu, aflat și el pe lista oltenilor, brazilianul Jair are cele mai mari șanse de a semna zilele viitoare cu gruparea din Bănie, care țintește câștigarea campionatului în actuala stagiune. 

Sud-americanul este un mijlocaș polivalent și este monitorizat de mai multă vreme de alb-albaștri. „Găzarii” sunt într-o situație financiară critică, sunt dispuși să dea drumul cel puțin a unui fotbalist pentru a face rost de bani care să țină Petrolul în viață: 200.000 de euro.

2 transferuriau efectuat deja oltenii, mijlocașul lateral Alexandru Ișfan (22 de ani, FC Argeș) și fundașul central macedonean Gjoko Zajkov (27 de ani, Vorskla Poltava)

Mutare de efect pentru titlu în Bănie: „Sunt discuții avansate” »  Cine e fotbalistul din Superligă așteptat imediat la Universitatea Craiova
Jair, în galben, are șanse mari să ajungă la Craiova / Sursă foto: Imago Images

De asemenea, conform surselor GSP, Craiova ar putea plăti în jur de 200.000 de euro pentru a-l achiziționa pe Jair. O sumă cu care „lupii” ar fi de acord. Discuțiile sunt deschise, mijlocașul de 28 de ani a reînceput antrenamentele de joi, după o perioadă în care s-a refăcut după o ușoară accidentare. Nici nu a fost forțat în stagiul din Antalya întrucât Petrolul se așteaptă să-l vândă pe brazilian.

Oficialii de la Petrolul confirmă tratativele pentru Jair: „Va pleca un jucător”

Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a fost chestionat vizavi de plecările care ar putea să lase echipa lui Nae Constantin fără câțiva jucători importanți, dar care ar putea ajuta clubul să reziste până la vară. 

„Ceea ce cred eu este că va pleca un jucător. Așa cred eu. Nu vă ascund că m-aș bucura să plece doi sau trei fiindcă avem soluții să înlocuim. Dar eu nu cred că va pleca mai mult de un jucător. Dacă sunt discuții în acest moment? Sunt discuții foarte avansate pentru Jair. Unde? În România. La Craiova? Da. Este posibil, dar până nu e gata...”, a reacționat Claudiu Tudor pentru Gazeta Sporturilor.

Trei cifre despre Jair:

  • 600 de mii de euro este cota lui Jair conform transfermarkt
  • 4 formații a adunat în carieră brazilianul până să semneze cu „găzarii”, una din țara sa, alte trei din Finlanda: Ituano, AC Oulu, Ilves și HJK Helsinki
  • 2 goluri și 3 assist-uri a strâns Jair în actuala ediție, în 22 de partide

Între timp, Petrolul face curățenie: „Pe ei trei îi rugăm să plece și nu vor!”

Dacă Jair este gata să îmbrace tricoul alb-albastru, el însuși fiind de acord cu mutarea care i-ar aduce mai mulți bani la salariu și ar putea oferi o gură de oxigen coechipierilor, Petrolul încearcă să scape de trei jucători, pe care nici nu i-a luat în cantonamentul din Antalya. 

„Era un editorial acum câteva zile cu ideea «Petrolul se destramă». M-a pufnit râsul. Toată lumea spune că e rău la Petrolul, chiar și eu am am zis că nu este o situație foarte bună, dar uite că jucătorii nu vor să plece! Dacă e așa de rău la Petrolul, de ce nu plecați?! 

Într-adevăr, pe Pașov, Ivanovski și cu Manzala îi rugăm să plece și nu vor! Și-atunci, dacă e așa rău, de ce nu pleci? E clar că Petrolul este un brand, probabil, nu vor mai găsi o echipă precum Petrolul, dar cu siguranță pentru ei este închis acest capitol de a mai juca aici”, a comentat Claudiu Tudor.

VIDEO Eugen Neagoe: „Este o perioadă dificilă. Trebuie să profităm de acest cantonament”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

OFICIAL Al doilea transfer pentru Neagoe la Universitatea Craiova! Fotbalist cu 22 de meciuri în prima reprezentativă

Schimbă Rotaru strategia? Ce s-a întâmplat în ultimul sezon în care nu a avut profit

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (18)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  13 Ianuarie 2023, 19:36
Postat de ..kuba pe 13 Ianuarie 2023, 12:57

Esti de servici mogosene? Nu a deschis partz cofetaria?

Pe tine si pe george va vad mereu aici, la orice articol despre CSU sunteti prezenti :))))

george.br
george.br  •  13 Ianuarie 2023, 19:13
Postat de ucv1948 pe 13 Ianuarie 2023, 17:12

Sunt platiti cu 30 de centi per mesaj pt a lauda sinistra familie din Booveni. Trebuie sa se intrebuinteze serios pt a scoate o suma buna de bani. Ăștia sunt troli de serviciu. In asta consta existența lor

Stai potolit, cumetre ca trollingul este apanajul vostru! Tu si inca 2-3 activisti de partid (cu mai multe masti, ca sa pareti mai multi) va ocupati cu asa ceva, mai abitir de cand Stiinta a revenit in L1. Stii cum se spunea odata.... "cine zice ala e!"

ucv1948
ucv1948  •  13 Ianuarie 2023, 17:12
Postat de legio.sud pe 13 Ianuarie 2023, 15:11

*** ( kuba , georgică , 1fcu , etc. ) nu vă este jenă să fiți mereu bătaie de joc pe comentarii … tristă existență aveți .

Sunt platiti cu 30 de centi per mesaj pt a lauda sinistra familie din Booveni. Trebuie sa se intrebuinteze serios pt a scoate o suma buna de bani. Ăștia sunt troli de serviciu. In asta consta existența lor

Vezi toate comentariile (18)
Comentează