FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Vești bune în cazul lui Koljic » Noile teste au lămurit cât va lipsi bosniacul după operație

Elvir Koljic
Elvir Koljic

Articol de - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 15:07 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 15:33

Accidentat în repriza a doua a meciului Hermannstadt - CS Universitatea 1-0, Elvir Koljic (27 de ani) a fost operat și va lipsi vreme de 3 luni.

Titular la Mediaș, în meciul cu Hermannstadt din etapa 8 a Ligii 1, Elvir Koljic a suferit o accidentare și a fost înlocuit în minutul 65 cu Jovan Markovic.

Surse GSP transmit că testele la care a fost supus ulterior au relevat o problemă la tendonul mușchiului adductor lung de la piciorul drept.

Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri amare despre o relație neștiută: „El lucra în domeniu corporatist. E căsătorit, eu am rămas fără familie, fără nimic”
WTA
Mihaela Buzărnescu, dezvăluiri amare despre o relație neștiută: „El lucra în domeniu corporatist. E căsătorit, eu am rămas fără familie, fără nimic”

Operat, Elvir Koljic va reveni în decembrie

Koljic a fost operat și va absenta de pe teren vreme de 3 luni. Previziunile inițiale erau că va reveni în circuit abia în ianuarie, dar testele amănunțite efectuate de bosniac au oferit vești ceva mai bune. 

Este de așteptat ca Elvir să fie apt de joc la început de decembrie, la fix pentru reluarea în regim normal a Ligii 1, care se va întâmpla la finalul fazei grupelor din Cupa Mondială de fotbal.

Așadar, va rata cel puțin 9 meciuri oficiale în Liga 1, plus duelurile din Cupa României pe care CSU le va disputa până atunci.

Ce se întâmplă cu Liga 1 în noiembrie și decembrie

Competiția internă va fi întreruptă în perioada 13 noiembrie - 3 decembrie 2022, în vreme ce Cupa Mondială va avea loc între 20 noiembrie și 18 decembrie. În primul interval menționat vor avea loc doar meciurile restante până în acel moment al sezonului.

În acest sezon, Koljic nu a reușit să înscrie în cele 13 apariții. În total, are 33 de goluri în 102 mecuri la CSU.

VIDEO » Gol senzațional înscris de Torje în Universitatea Craiova - Farul 4-3

Mai multe știri din Liga 1: 

Fără gol marcat de 4 luni, Octavian Popescu a decis să viziteze un specialist: „E supersmart. Am făcut împreună lucruri grele încă de la început”

Gică Hagi, interviu cu cărțile pe față pentru GSP.RO: „Sunt încă tânăr și îmi place ce fac. De la iubire am trecut la pasiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
suporterucv
suporterucv  •  20 Septembrie 2022, 19:04
Postat de superdaniel72 pe 07 Septembrie 2022, 17:01

Lipsa de respect, nesimtire chiar. Nu meriti niciodata un raspuns. Sa nu fie nimeni intr o asa situatie! Care i vina acestui om??? Ptiu!

Nu te mai ambala asa ! N-am nimic cu baiatul asta. Ii doresc sa revina cat mai repede. Am spus doar un adevar pe care toata lumea il vede de ceva timp: Kolic ca fotbalist (atacant) este zero acum pt Craiova. Chiar si sanatos !! El nu mai este si NU VA MAI FI ce a fost cand a venit in 2018 !!

superdaniel72
superdaniel72  •  08 Septembrie 2022, 07:01

Cum pot fi unii oameni, lipsiti de respect si bun simt??? E peste puterile mele sa pot intelege! Respect Koljic, te asteptam sa revii sanatos!

Caravela.
Caravela.  •  07 Septembrie 2022, 20:47

Koljic are prea multe accidentari, mai bine reziliaza.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează