FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Jucătorul căruia i-a cumpărat soția bilet de avion să plece din România s-a întors în Liga 1

Bryan Alceus
Bryan Alceus

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2022 18:42 / Actualizat vineri, 01 iulie 2022 19:05

Bryan Alceus (26 de ani), fost jucător la Gaz Metan Mediaș, a semnat cu FC Argeș un contract valabil pe 1 an, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.

În decembrie 2021, din cauza problemelor financiare de la Gaz Metan, mijlocașul din Haiti fiind neplătit de multe luni, a avut nevoie ca soția sa să îi cumpere bilet de avion pentru a putea părăsi România.

Ulterior, în ianuarie, Alceus a reziliat cu Gaz Metan și a semnat cu FK Zira, din Azerbaijan.

Agenția Anti-Doping l-a suspendat iar pe Alex Ioniță, după ce fotbalistul a încălcat interdicția inițială, de un an!
DEZVĂLUIRI
Agenția Anti-Doping l-a suspendat iar pe Alex Ioniță, după ce fotbalistul a încălcat interdicția inițială, de un an!

Bryan Alceus a semnat cu FC Argeș

„FC Argeș a ajuns la al unsprezecelea transfer perfectat în această perioadă precompetițională. Clubul nostru a ajuns la o înțelegere pe un sezon competițional, cu drept de prelungire pe încă unul, cu fotbalistul Bryan Alceus (26 ani).

Mijlocașul central din Haiti a evoluat în ediția precedentă de campionat la Gaz Metan Mediaș, echipă care a retrogradat din cauza problemelor financiare. Bryan a îmbrăcat tricoul ardelenilor în 15 meciuri, iar la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an a semnat cu FK Zira, formație din prima ligă din Azerbaidjan. Bordeaux II, Cozes, Stade Bordelais, Entente SSG, C' Chartres, Paris FC și Bastia-Borgo sunt echipele din Franța la care Bryan a mai evoluat în carieră.

Jucătorul căruia i-a cumpărat soția bilet de avion să plece din România s-a întors în Liga 1
Alceus/ foto Facebook @Fotbal Club Argeș Pitești

Pentru reprezentativa statului Haiti, Alceus a evoluat în 26 de partide. 350.000 euro este cota de piață a noului mijlocaș al echipei noastre.

FC Argeș i-a mai transferat în această vară pe Cătălin Straton (32 ani, portar), Marius Constantin (37 ani, fundaș central), Dorian Bertrand (29 ani, mijlocaș stânga), Julio Donisa (28 ani, atacant), Andreias Calcan (28 ani, mijlocaș stânga), Antonio Jakolis (30 ani, extremă), Fabio Vianna (23 ani, fundaș stânga), Mike Cestor(30 ani, fundaș central), Enzo Celestine (24 ani, atacant) și Tony Njike (24 ani, mijlocaș central defensiv)”, a transmis FC Argeș pe pagina de Facebook a clubului.

Citește și alte știri despre Liga 1:

LPF introduce o regulă din La Liga ca să evite dezastrul » Cluburilor le va fi mai greu să păcălească!

FCU Craiova, debut infernal în noul sezon de Liga 1 » Cu cine joacă oltenii în primele 5 etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Iulie 2022, 22:54

...un transfer bun ...

Ceferinho
Ceferinho  •  01 Iulie 2022, 22:10

Asta cu "cota de piata" e pacaleala secolului...pretul unui jucator e pretul PLATIT pe acel jucator, nu pretul PRESUPUS pe acel jucator. Deci, cati bani a platit FC Arges pe el?! Zero lei? Aia e cota lui de piata, zero, daca n-a platit nici un ban pe el. :))) Eu am o masina cu casetofon, cu volan, cu roti, cu motor...si care merge. Pentru mine e o valoare pentru ca-si face treaba...dar pentru piata...e zero, fiindca masina e din 1996, lovita, ruginita, cu norme mari de poluare si pentru care nimeni nu mi-ar plati 1 ban, decat cel mult sa o duca la dezmembrari sau sa o bage la programul Rabla. Aia e cota de piata a masinii mele, si din moment ce pe acest haitian nimeni nu plateste un ban, ZERO e si cota lui in acest sport.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează