FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Bucuria excesivă costă scump! Conducerea lui CSU îl amenință pe Ivan din cauza modului în care celebrează golurile » Fotbalistul răspunde: "Voi face asta la EURO"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 17:32

Conducerea lui CSU l-a amenințat pe Andrei Ivan că-l va amenda cu 1.000 de euro dacă se va mai bucura făcând o tumbă în aer după fiecare gol.

Atacantul oltenilor s-a conformat cerințelor clubului, însă a anunțat că va face tumba la EURO, dacă va marca.

"Dacă cei din club așa au decis, eu mă voi conforma și nu mă voi mai bucura în modul acesta. Dar cu siguranță voi face asta dacă voi reuși să marchez la Campionatul European din Franța", a spus Andrei Ivan.

În iarnă, când Ivan era dorit de Steaua, Gigi Becali a rămas surprins de abilitățile fizice ale fotbalistului tocmai din acest motiv, pentru că putea face acea tumbă. Totuși, patronul Stelei a spus că dacă-l va cumpăra pe atacant va încerca să-l convingă să renunțe la gestul său după gol.

Alte amenzi din fotbalul românesc

- 2.000 de euro escapadă în oraș surprinsă de ziariști (Steaua)
- 500 de euro pentru acordarea tricoului de joc unui suporter (Steaua)
- 1.000 de euro întârzierea la antrenament (Dinamo)
- 100 de euro dacă jucătorii urinează la dușuri sau vin fără papuci la duș (Dinamo)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
stefan..
stefan..  •  22 Martie 2016, 12:31

Tara arde si baba se piaptana. In loc sa-si puna cenusa-n cap si sa-si prezinte demisia pentru "performanta" de a juca la masa descultilor primei ligi, amatorilor conducatori ai Stiintei nu le sunt pe plac tumbele lui Ivan! Daca Rotaru nu se trezeste si nu aduce un conducator profesionist, va avea soarta lui Mititelu. Adica va fi inca un pesonaj neagru din istoria Universitatii Craiova.

cornian
cornian  •  21 Martie 2016, 20:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

939271716140965
Manu Ion  •  21 Martie 2016, 20:41

Sa nascut talent si o sa moara SPERANTA ! Prea mult e bagat in seama o nulitate in Fotbal ! Jigniti vedetele Craiovei (Balaci ,Stefanescu,Crisan,etc)cand pomeniti acest nume "Ivan" fotbalistic vorbind!!! Duceti-l la circ ca stie sa faca TUMBE !!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează