FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Budescu a vorbit despre trecutul său: "«Sifoanele» își făceau treaba" + Cum ar lucra cu Becali dacă ar fi antrenor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 13:58

Constantin Budescu (29 de ani), actualul jucător al lui Al Shabab, a vorbit despre perioada petrecută la Astra, când i s-a atribuit porecla "Sărmăluță", despre care spune că nu-l deranjează.

"Nu mă deranjează pentru că nu bag lucrurile astea în seamă. Dar, în ultimul an, cel în care am fost la Steaua, nu prea am auzit această poreclă. Mai auzeam însă când eram la Astra și a ieșit domnul Niculae și a făcut această afirmație.

Era o chestie că sunt așa-zisele antene prin autocarul echipei și eu mai făceam glume. Știam că ajung acolo unde trebuie și le trimiteam cu dedicație. «Sifoanele» respective își făceau treaba", a declarat Budescu pentru Fanatik.

"dificil cu becali"

Budescu a vorbit și despre eventualitatea ca pe viitor să devină antrenor și să fie nevoit să lucreze cu Gigi Becali la FCSB.

"Nu știu încă dacă mă fac antrenor, e prea departe momentul retragerii. Sau așa cred eu. Eu am lucrat cu el (n.r. Gigi Becali) doar ca jucător. Depinde... Cred că o să fie destul de dificil cu el, dar nu m-am gândit foarte serios la acestă meserie. Poate o să ocup doar o funcție administrativă", a adăugat Budescu.

Citește și: Se întrerupe cariera lui Vlad! Ce se întâmplă cu tânărul portar din etapa viitoare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
merace
merace  •  05 Septembrie 2018, 16:20

Titlul corect "Cum ar lucra cu Becali daca N-AR fi antrenor"

ralffy_mr
ralffy_mr  •  05 Septembrie 2018, 16:11

Cred ca budi si alibec s-au dus la fcsb sa mai prinda un transfer pe bani multi la arabi... cum de altfel se duc toti jucatorii sa-si rupa gatul la FCSB.. nu cred ca jucatorii preocupati de o cariera de succes in fotbal ar lua in calcul o echipa manageriata de un oier puscarias si alti colegi de puscarie de-ai sai... Pustii lui Hagi ar trebui sa ia exemplul lui Razvan Marin si sa invete de la experientele unui Nedelcu, Coman, Tanase. Nu de alta dar si CFR m-a socat cu ce-a facut vara asta. Au luat exemplul fcsb si au esuat lamentabil dar mult mai rapid decat oile lui becali. Eu inca de cand scotea FCSB pe Ajax si Chelsea am prevazut situatia din Europa de anul asta...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close