FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

După Alibec, urmează și Budescu? „Șumudică îl vrea, ar fi o lovitură”

După venirea lui Denis Alibec (30 de ani, atacant) la CFR Cluj, fanii campioanei visează și la o posibilă mutare a lui Constantin Budescu (32, mijlocaș ofensiv) în Gruia.
După venirea lui Denis Alibec (30 de ani, atacant) la CFR Cluj, fanii campioanei visează și la o posibilă mutare a lui Constantin Budescu (32, mijlocaș ofensiv) în Gruia.

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 22:35 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 22:46

După venirea lui Denis Alibec (30 de ani, atacant) la CFR Cluj, fanii campioanei visează și la o posibilă mutare a lui Constantin Budescu (32, mijlocaș ofensiv) în Gruia.

Astfel, s-ar reface cuplul care a excelat în perioada Astra. Budescu și Alibec au evoluat împreună și la FCSB, însă nu au avut aceleași rezultate ca în tricoul giurgiuvenilor, unde au fost pregătiți inclusiv de Marius Șumudică, actualul antrenor al „feroviarilor”.

Budescu mai are un an de contract cu arabii de la Damac FC. Și patronul FCSB, Gigi Becali, speră ca jucătorul să revină la bucureșteni în perioada următoare.

Vine și Budescu la CFR Cluj? „E greu, dar ar fi o adevărată lovitură!”

„Au jucat mulţi ani împreună Budescu şi Alibec, se înțeleg bine. Eu am jucat cu Ţucudean la Viitorul şi dădeam goluri, pasam, ne înţelegeam foarte bine. La fel ca ei. Sunt doi jucători de mare calitate şi nu exclud posibilitatea ca şi Budescu să vină la CFR. Șumudică îl vrea, dar e greu. Toată zona arabă de acolo vorbeşte bine despre el, deci e greu de adus”, a spus Eric la Look Sport.

Fostul jucător de la Gaz Metan sau Pandurii a fost completat de Cristi Dulca, selecționerul naționalei feminine de fotbal: „Ştiu că au salarii foarte mari cei doi, nu ştiu dacă pot fi plătite de CFR Cluj ambele salarii. Ar fi un efort foarte mare din partea clubului şi nu ştiu în ce măsură îşi poate permite. Oricum, dacă ar veni şi Budescu, chiar ar fi o lovitură pentru CFR!”.

8 goluriși 9 pase decisive are Budescu în sezonul precedent de Liga 1, în 18 meciuri. A plecat la jumătatea campionatului, de la Astra la Damac

Denis Alibec revine sub comanda lui Marius Șumudică

  • Mutarea a fost anunțată în exclusivitate de GSP.ro.
  • Denis Alibec ajunge în Gruia sub formă de împrumut, de la Kayserispor (Turcia). Acesta va continua să aibă același salariu, 800.000 de euro pe sezon. CFR va achita 20.000 de euro din această sumă, restul fiind responsabilitatea turcilor.
  • Contractul, valabil un sezon, a fost semnat de Alibec și Kayseri. Denis rămâne să treacă vizita medicală pentru a putea fi oficial jucătorul lui CFR Cluj.

Internaționalul român va ajunge din nou sub comanda lui Marius Șumudică. Cei doi s-au înțeles perfect la Astra, când giurgiuvenii au câștigat campionatul (2016).

Alibec a mai evoluat în România pentru Farul, Viitorul, Astra și FCSB.

30 de goluriîn 60 de meciuri a reușit Denis Alibec la Astra sub bagheta lui Șumudică

1,1 milioane de euroeste cota lui Alibec, potrivit Transfermarkt

17 meciuria jucat Alibec la Kayserispor, pentru care a reușit să marcheze de 3 ori

Vasile Maftei, despre colaborarea cu Denis Alibec:

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Șumudică nu știe ce vrea » Liderul echipei îl contrazice + precedent periculos

Ce a remarcat Basarab Panduru la transferul care l-a entuziasmat pe Șumudică: „Probabil i-a spus așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dodo001
dodo001  •  18 Iulie 2021, 16:35

Budescu la CFR? Un vis. Ar fi o echipa de vis condusa de un antrenor foarte bun. Probabil cel mai bun antrenor al ultimilor ani.

cfrinho
cfrinho  •  18 Iulie 2021, 14:50
Postat de vasileroaita pe 18 Iulie 2021, 10:05

Play-Out?!

Putin cam pesimist, nu zici?!

ovidiu1
ovidiu1  •  18 Iulie 2021, 12:59

Sper ca nu, avem nevoie de mai multi Deac, nu vedetutze gen Alibec, Budescu....Jucatori care unesc echipa, nu care o dezbina si joaca individual, s-a vazut asta si la Campionatul European, au facut performanta echipele, nu vedetele. E mandatul lui Sumudica, sa faca ce crede dar nu e o solutie : Budescu, Alibec....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează