FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Budescu, ținta lui Becali după meciul cu FC Voluntari: „Dai exterioare? Din vară pleacă! Ce să fac cu el?”

Constantin Budescu // FOTO: Imago
Constantin Budescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 13:08 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 13:13

Constantin Budescu (32 de ani) a fost criticat de Gigi Becali după FCSB – FC Voluntari 0-0.

Patronul roș-albaștrilor a fost deranjat de modul în care a jucat Budescu și spune că acesta ar putea pleca la vară dacă va continua să evolueze la fel.

Gigi Becali se ia de Constantin Budescu: „El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare”

„Nu mai iau nimic, Budescu pleacă la vară. Ce să fac cu Budescu? Să dau 25.000 de euro? Ce să prelungesc? Să vedem ce mai scădem. Nu mă refer la Budescu neapărat, ci la cheltuieli. 

Ce să fac cu Budescu? Dacă e un concurs de exterioare, îl iau pe el și îi dau 100.000 de euro. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare De ce dai exterioare? Dă pasă pe bune. Joacă fotbal serios. Dai exterioare ca să te laude comentatorii și să spună «Vai, ce exterior!». Ce exterior?”, a spus Gigi Becali la Pro X.

1 golîn 7 meciuri are Budescu în acest sezon

Constantin Budescu, nemulțumit de postul de atacant: „Nu este poziția mea”

„Budi” a fost folosit de Edi Iordănescu pe postul de „9 fals” în locul lui Claudiu Keșeru, singura poziția pe care Gigi Becali anunța că va putea juca acesta la FCSB, fotbalistul roș-albaștrilor, fiind însă nemulțumit de randamentul pe care îl dă pe postul de atacant.

„Nu este poziția mea (n.r. - postul de atacant), dar nu am ce să fac. Joc unde mă pune antrenorul, încerc să fac treaba cât mai bine. Important este să acumulăm puncte și să adunăm victorii.  A fost o perioadă delicată pentru toată lumea din cauza coronavirusului, important este că ne-am revenit și suntem bine”, a declarat Constantin Budescu la flash interviu.

VIDEO Mihai Stoichiță, despre FC Voluntari - FCSB: „Un meci aprig, bine disputat”

Citește și: 

FCSB i-a provocat o criză de nervi lui Gigi Becali: „Nu am văzut o echipă așa slabă! Am pierdut un an. Nu e normal ca unul să dea bani și altul să decidă” » Ultimatum pentru Iordănescu

Iordănescu, detalii despre jucătorii cu probleme de la FCSB » Ce spune despre Florinel Coman

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
talpaiadului
talpaiadului  •  08 Noiembrie 2021, 18:03

E adevarat ca Budescu a dat cateva exterioare care au ajuns direct la adversar, dar in majoritatea cazurilor el nu avea alta solutie decat pasa in spate, coechipierii din atac fiind ascunsi in spatele adversarilor. O singura data s-a intamplat ca Tanase sa fie liber in stanga, iar Budescu sa nu-l vada si sa dea cu exteriorul in dreapta la adversar. Budescu a facut un meci foarte slab, dar problema adevarata e ca toti jucatorii fecesebisti cu exceptia lui Vlad au jucat foarte prost. FCSB a aratat ca o echipa de play out care se lupta pentru evitarea retrogradarii. Si nu s-a intamplat numai in meciul de ieri, ci in majoritatea meciurilor din acest campionat, inclusiv cele cu Edi antrenor. De ani de zile FCSB este o adunatura de jucatori care joaca dupa ureche, fara relatii de joc sau automatisme lucrate la antrenamente.

vasileroaita
vasileroaita  •  08 Noiembrie 2021, 16:49
Postat de corectu pe 08 Noiembrie 2021, 15:56

Budescu e la apusul carierei.Singurul lucru bun făcut în meciul de aseară a fost scoaterea unui penalty neacordat de Găman. Viciere de rezultat!

Orbii au vazut penalty la acea fază. Dar roșu pentru brutalitate nu au vazut. Fiind orbi...

380912830348081
Gogu Steriade  •  08 Noiembrie 2021, 16:48

Dacă etapa viitoare dă doua goluri zice că îl vinde cu cinci milioane, că doar el l-a adus la fcsb și nimeni altcineva.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează