FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Budescu îi dă peste nas lui Gigi Becali și anunță: "Riscam dacă mergeam acolo"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 10:04

Constantin Budescu se felicită pentru faptul că a ales să rămână la Steaua în iarnă, deși Gigi Becali și l-a dorit foarte mult. Chiar i-a propus un salariu cu mult peste ce i-a oferit Astra. 

"E o atmosferă extraordinară, datorită lui Şumi. Ştie cum să ne vorbească, ştie ce program să facă şi asta se vede pe teren. Formăm o familie şi ne înţelegem foarte bine.

Am fost dorit foarte mult de Gigi Becali, nu am vorbit cu nimeni altcineva. Şi am preferat să rămân la Astra. I-am explicat de ce şi mă bucur că a înţeles şi că totul a fost ok.

Banii erau cu siguranţă mai mulţi la Steaua, chiar de două sau trei ori, dar am preferat să merg la Astra. Riscam puţin dacă mergeam acolo. Nu sunt genul care fuge de antrenamente, chiar m-am pregătit foarte bine în cantonament şi nu am avut probleme.

Prima mea opţiune era să rămân la Astra. Era acea incertitudine cu Şumi. Nu ştiam dacă o să plece sau nu. Asta a fost una dintre condiţiile mele: dacă Şumi rămâne la Astra, cu siguranţă rămân şi eu. E bine că am rămas amândoi, că ne-am calificat în play-off şi sperăm să mergem din nou în Europa", a declarat Budescu la TV Digi Sport.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
atentu
atentu  •  03 Martie 2017, 14:47

Articolul a fost postat la 10.04. Daca pana la ora asta, in ciuda observatiilor forumistilor cu privire la greseala comisa privind echipa la care a ales sa ramana Budescu, autorul articolului n-a intervenit pentru corectare nu inseamna decat ca se confirma zicala : prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. Adica un mare IDIOT !!!

stark
stark  •  03 Martie 2017, 14:44

Respect Budescu. Prost sa fii sa pleci de la campioana Romaniei care joaca in primavara Europeana si sa te duci la echipa comunala din Mogosoaia care nu mai are nici nume, nici emblema, nici identitate, nici fani, cu memeger si antrenor betiv si cu patron oier si care e umilita de toti, ultima oara umilita de Dinamo cu 7-2. Slujitorul Alibleg joaca cu lacrimi in ochi cand isi da seama ce greseala a facut dar asta e fiecare doarme cum isi asterne. Campioana Romaniei, steaua stralucitoare Astra a reintrat in lupta care ii permite sa isi apere titlul.

carnag3
carnag3  •  03 Martie 2017, 13:40

Budescu al fotbalului copil teribil ,care va ajunge penibil.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează