FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

VIDEO A înscris de la vestiare, dar acum a reușit ceva și mai și! Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!” » Peste 20.000 de vizualizări pe TikTok

Constantin Budescu (31 de ani), mijlocașul ofensiv al celor de la Astra Giurgiu, a reușit o nouă execuție spectaculoasă la antrenamente.
Constantin Budescu (31 de ani), mijlocașul ofensiv al celor de la Astra Giurgiu, a reușit o nouă execuție spectaculoasă la antrenamente.

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 22:23 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 22:56

Constantin Budescu (31 de ani), mijlocașul ofensiv al celor de la Astra Giurgiu, a reușit o nouă execuție spectaculoasă la antrenamente.

Aflat pe tunelul de la intrarea în vestiarul Astrei, Budi a reușit să prindă poarta cu o execuție remarcabilă. În urmă cu un an, Budescu a izbutit o execuție similară, însă acum și-a complicat misiunea. A fost ținut de mână în timpul execuției de un membru al staff-ului :)

VIDEO. Budescu, o nouă execuție de CNN

Cel mai probabil, Budescu a câștigat și un pariu odată cu acest gol. „One thousand (n.r. - o mie) la mine! No problem!”, a strigat Budescu înainte să celebreze reușita în zăpadă.

Clipul a strâns deja peste 20.000 de vizualizări pe TikTok, platforma unde a fost încărcat inițial.

Budescu nu e la prima ispravă

Cât timp a fost la FCSB, Budescu l-a enervat pe Gigi Becali prin încercările lui din timpul meciurilor de a da gol direct din corner. I-a și ieșit odată, chiar după o izbucnire a patronului, Budescu marcând de la marginea terenului cu Juventus București. 

Anul trecut, aflat cu Astra Giurgiu în cantonament la Cheile Grădiștei, Budescu a arătat că fotbalul nu se uită, după perioada în care Liga 1 a fost oprită din cauza pandemiei de coronavirus. De la mare distanță, situat pe un deal din spatele terenului de antrenament, decarul giurgiuvenilor a reușit să introducă mingea în poartă, în uralele colegilor.

Citește mai multe știri de actualitate:

Cât lipsește Olimpiu Moruțan: a venit rezultatul RMN-ului » De ce e o pierdere uriașă pentru lider

DDB face luni un nou asalt pentru transferul cerut de Gane: „E greu, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
gigi.scula
gigi.scula  •  19 Ianuarie 2021, 01:16
Postat de 1948forever pe 18 Ianuarie 2021, 10:45

unflatule :)))

Nu si-a dat seama gesepeu sa ma cenzureze ca nu am scris corect... am vrut sa vad dacă se prinde si-mi face steluțe ????

romeverest
romeverest  •  18 Ianuarie 2021, 12:30

Si-a pastrat executiile fantastice dupa meciul cu Fcsb, meci in care parca a jucat oiar sa fie pe teren in primul 11 al Astrei !!

1948forever
1948forever  •  18 Ianuarie 2021, 10:45
Postat de gigi.scula pe 18 Ianuarie 2021, 08:35

Si când te ai trezit era dimineața.... ce treaba are ca nu e "brazilian". Toți sunt campioni pe tiktok... dar pe teren? Sunt unflati cu pompa...

unflatule :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează