FOTBAL  »  Superliga  »  ARABIA SAUDITĂ

Budescu, spovedanie din Arabia Saudită: „M-am apucat serios de fotbal după 30 de ani” + „Am discutat să merg la FCSB”

Constantin Budescu (32 de ani)
Constantin Budescu (32 de ani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 17:03 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 19:19

Constantin Budescu (32 de ani), transferat în mercato de iarnă la Damac FC, a vorbit despre culisele transferului în Arabia Saudită, dar și despre cum s-a readaptat la fotbalul din Golf.

„Eu vreau să joc până la 40 de ani. Abia acum un an și jumătate m-am apucat mai serios de fotbal, după ce am împlinit 30 de ani. Tot timpul am jucat de plăcere și o să joc la fel în continuare. Pentru mine e mult mai greu fără public. Jucam fotbal pentru cei care veneau la stadion. Sper să revină cât mai repede alături de noi”, a declarat Constantin Budescu.

Constantin Budescu, despre primele evoluții în Arabia Saudită

Toți am jucat bine. Am avut și ghinion, am marcat și două trei goluri, dar au fost anulate de VAR. Sper să câștigăm următoarele meciuri, pentru că am avut evoluții bune în ultimele etape. M-a ajutat foarte mult perioada pe care am mai petrecut-o aici. Știam majoritatea lucrurilor, iar aici este o zonă de munte, este mai răcoare și este chiar ok.

Important e să obținem și puncte. Trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Nu regret că am venit aici, pentru că eu am făcut această alegere și sper să am evoluții bune. S-au speculat foarte multe, de contract, de bani, dar din ce s-a vorbit, doar 7% este adevărat. Au nimerit doar echipa”, a mai spus Constantin Budescu în direct la emisiunea Liga DigiSport.

Constantin Budescu a negociat cu FCSB

Am discutat să merg la FCSB, dar a fost mult mai ușor să merg afară, să joc imediat. Aș fi așteptat două luni de zile să joc. Contractul este pe un an și jumătate. Chiar dacă nu o să rămânem în prima ligă, eu îmi voi respecta contractul. FCSB a fost o variantă înainte de a veni aici, dar cred că a fost mai ok pentru mine să vin aici”, a mai declarat fotbalistul pentru sursa citată.

Constantin Budescu, despre problemele de la Astra: „Eram neplătit de 11 luni”

„Îmi pare rău pentru domnul Niculae, am și vorbit cu cei de la club. Sper să își revină și să nu retrogadeze. Am văzut că au obținut victorii și s-au îndepărtat de zona retrogadării.

De câte ori am plecat din țară, niciodată nu am vrut eu să plec. De fiecare dată a existat o situație și a trebuit oarecum să plec. La Astra era o situație delicată, aveam multe luni restante la salariu, dar au fost probleme la club și am plecat. Probabil cei de la Astra nu ar mai fi putut să îmi plătească acele restanțe financiare. Chiar și în ultima fază, am venit cu o propunere, din cele 11 salarii să primesc doar trei și să plec. Eu le-am propus să ne înțelegem amiabil, iar dacă aș fi plecat din țară ar fi durat foarte mult până se termina litigiul cu clubul. De la Astra trebuie să îmi recuperez toți bani, până la finalul contractului din vară. Chiar nu mai puteam sta”, a declarat Budescu despre fosta sa formație.

VIDEO. Constantin Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!” » Peste 20.000 de vizualizări pe TikTok

Citește și alte știri despre stranieri:

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu au vorbit înaintea „dublei” din „optimile” Europa League: „Abia îi aștept!”

Ce moment pentru Ianis Hagi! Românul apare într-o reclamă alături de Leo Messi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sasesase
sasesase  •  03 Martie 2021, 19:20

Un fel de Praslea cel Voinic. Poate se apuca de antrenorat mai serios pe la 60 de ani!

talpanicus
talpanicus  •  03 Martie 2021, 18:27

sunt curios cum se numeste spovedania in Arabia ,a trecut sub sutana maestrul Sarmaluta!?:)P)

iosif007
iosif007  •  03 Martie 2021, 18:09
Postat de mario78a pe 03 Martie 2021, 17:28

Omul din greseala invata si se pare ca baiatul a inteles de ce trebuie sa refuze SC FCSB SA.

Cei mai buni ani i-a pierdut la fcsb. Putea fi fotbalist daca alegea cu cap.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează