INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INEDIT

VIDEO Ce moment pentru Ianis Hagi! Românul apare într-o reclamă alături de Leo Messi

Ianis Hagi și Leo Messi, în reclama celor de la Pepsi +9   FOTO
Ianis Hagi și Leo Messi, în reclama celor de la Pepsi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2021 12:36 / Actualizat miercuri, 03 martie 2021 13:52

Ianis Hagi (22 de ani), mijlocașul lui Rangers, apare, alături de legendarul Lionel Messi, într-o reclamă filmată pentru Pepsi. 

În reclamă, Ianis Hagi și Lionel Messi își pasează mai întâi o doză de suc, iar mai apoi mingea, cu care cei doi jonglează pe rând. Nu doar Messi și Ianis Hagi sunt imaginea acestei campanii, ci și Paul Pogba (Manchester United) și Jadon Sancho (Borussia Dortmund).

În trecut, pe vremea când fostul internațional englez David Beckham era imaginea companiei de băuturi răcoritoare, românii Adrian Mutu, Ciprian Marica şi Bogdan Lobonţ au apărut alături de englez, dar şi de alţi fotbalişti cunoscuţi, într-un spot difuzat pe micile ecrane.

5 goluriși 9 assisturi are Ianis Hagi în acest campionat la Rangers (6 reușite și 11 pase decisive în toate competițiile)

+5 FOTO

Pleacă Ianis Hagi de la Rangers? 

Ianis Hagi (22 de ani) traversează o perioadă bună la Rangers și ar putea fi subiectul unui transfer colosal în vară, potrivit presei din Scoția.

Ianis Hagi și-a recăpătat locul de titular la Rangers, iar prestațiile sale i-ar putea aduce un transfer important în vară. Afectați de pandemia de COVID-19 pe plan financiar, cei de la Rangers vor căuta să vândă un jucător pe bani mulți în vară, potrivit Ibrox Noise. Sursa citată a întocmit o listă cu fotbaliști care ar putea reprezenta subiectul unei mutări pe bani mulți în afara Scoției, iar între numele menționate se regăsește și cel al mijlocașului român.

„Numele lui Ianis Hagi este uriaș, iar jucătorul a fost foarte implicat în acest sezon în parcursul lui Rangers. Per total a fost foarte impresionant, iar echipe mari îl urmăresc. Considerăm că Rangers va accepta o ofertă mare în schimbul său, iar cu siguranță Real Madrid și Lazio și l-ar permite. Valoarea sa? În jur de 25 de milioane de lire sterline (n.r. - aproximativ 29 de milioane de euro). Probabilitatea unei astfel de vânzări? 6/10”, au scris scoțienii.

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Citește și alte știri despre Ianis Hagi:

Ianis Hagi și-a dezvăluit secretele: „Suntem atât de imprevizibili”

Hiperbolă sau realitate?! Presa din Scoția șochează: aproape 30 de milioane de euro pentru Ianis Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
laurkro
laurkro  •  03 Martie 2021, 19:34

A apărut intr-o reclama alături de Messi. Juca rolul unui covor ; ))))

mir21
mir21  •  03 Martie 2021, 18:21

Asra e blasfemie frate, no amu chiar ca nu o sa mai beu pepsi, amu ianos inainte a fost ala cu bradu

george_br
george_br  •  03 Martie 2021, 18:03

Nu mai terminati ba, cu scarbosenia asta?? Sunteti penibili bai, gsp-istilor!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează