FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - STEAUA, AZI, 20:15, PRO TV

Bumbescu: "Mai jucam şi noi rummy pe bani în cantonament, dar nu pe sume mari"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2009 00:00

Fostul fundas Adrian Bumbescu, etichetat drept cel mai petrecaret dintre fotbalistii "militari" in perioada anilor '80, a dezvaluit pentru site-ul stelisti.ro ca si pe atunci se mai juca pe sume de bani, insa a precizat ca acestea erau modice.

"Mergeam la Bar Melody sau la restaurantul Casa Albă, în Băneasa. Lăcătuş, Iovan şi cu mine eram sufletul chefurilor. Uneori venea şi Valentin Ceauşescu. Era jovial şi foarte natural. Noi făceam bancuri politice, iar dînsul rîdea împreună cu noi", a declarat Bumbescu pentru stelisti.ro.

Fostul fundaş (49 de ani) a continuat: "În cantonament, mai jucam rummy pe bani, dar nu pe sume mari. Domnul Valentin doar se uita, dar cînd venea Ilie Ceauşescu sau ministrul Olteanu, ascundeam banii într-o clipă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  28 Octombrie 2009, 11:30

da,dar voi mai castigati si o cupa a campionilor, pe cand astia daca nu se apucau de fotbal, erau niste ratati.si chiar si asa nu sunt buni de nimic

 •  28 Octombrie 2009, 10:47

meciul este la ora 20:15 si este transmis pe P R O TV

mall_eyes
mall_eyes  •  28 Octombrie 2009, 10:26

vand LENTILE DE CONTACT(incepand cu 80 ron) gama f. variata.....id mall_eyes /recomandabil celor din IASI

Vezi toate comentariile (3)
Comentează