FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VOINŢA SIBIU

Bunea, eliminat a doua oară în acest sezon de Andrei Chivulete. "Roşu" şi pentru Miron

Captură: DigiSport 1
Captură: DigiSport 1

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2011 20:13

Cea mai controversată fază a primei reprize a întîlnîrii dintre Petrolul şi Voinţa a fost faza eliminării mijlocaşului sibian Claudiu Bunea.

Acesta a intrat prin alunecare la Daniel Opriţa (vezi foto), petrolistul zvîrcolindu-se cîteva minute pe marginea terenului. Arbitrul Andrei Chivulete a luat decizia de a-i arăta sibianului cartonaşul roşu după ce a văzut cum arăta echipamentul lui Opriţa în zona în care a fost lovit.

Este pentru a doua oară cînd Bunea este eliminat de "centralul" Andre Chivulete, prima oară acest lucru întîmplîndu-se la jocul cu FCM Tîrgu-Mureş, terminat la egalitate, 1-1, la Sibiu.

În minutul 48, portarul Voinţei, Bogdan Miron, a fost eliminat şi el pentru un fault în postura de ultim apărător asupra lui Stoimirovici. Penalty-ul a fost executat fără emoţii de Opriţa, Petrolul distanţîndu-se la 2-0.

"Centralul" a mai şocat asistenţa în minutul 60, cînd a dictat penalty în careul Petrolului pentru henţ la Melinte. Este primul meci pentru Chivulete de la declanşarea scandalului din arbitrajul românesc, caz în care a fost audiat ca martor.

În minutul 90, Komazec a căzut după un duel cu Tătar şi arbitrul Chivulete a dictat al treilea penalty în acest meci. Jucătorii Voinţei au vrut să părăsească terenul. Aceştia au rămas la centrul terenului în momentul executării penalty-ului, iar portarul Dănălache a decis să se întoarcă cu spatele la fluierul arbitrului. Opriţa a înscris, dar penalty-ul s-a repetat, iar Dănălache a primit cartonaşul galben pentru gestul său. Opriţa a marcat şi din a doua încercare, Dănălache rămînînd inert pe linia porţii.

4 penalty-uri a dictat Andrei Chivulete în acest sezon, toate în meciuri ale Voinţei Sibiu. De asemenea, a acordat 3 cartonaşe roşii de la startul sezonului, toate jucătorilor Voinţei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
albusibiu
albusibiu  •  17 Octombrie 2011, 00:44

La captura "Digi sport" baietii n-au auzit de filtrele speciale ale Photoshop-ului. Evident, n-am sa le zic eu care sunt ci mai bine sa-i lasam sa le caute...Cat despre analiza fazelor, au uitat una: intr-adevar n-a fost penalty pt Vointa atunci dar dupa 5 minute a mai fost o faza la care Tatar (parca) a cazut in careu si i s-a dat galben pentru simulare. Reluarile au aratat clar acolo ca a fost penalty....

danieliorga2000
danieliorga2000  •  15 Octombrie 2011, 23:57

Nu ar fi mai bine sa dati si reluarile , bineinteles nu cele mai neclare ca de obicei.

mihaienache
mihaienache  •  15 Octombrie 2011, 23:45
Postat de vointasibiu pe 15 Octombrie 2011, 20:01

bun venit craciunescu.....pune-ti burtica la munca ca arbitrii fura ca-n codru

asta nu e furt e prostie crasa ...atata poate omu e slab pregatit

Vezi toate comentariile (13)
Comentează