FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Una zice, alta face » Gică Popescu: „Burleanu nu va face nimic!” + „Cred că și Farul l-a votat”

Gică Popescu, 54 de ani, președintele Farului, continuă să-l critice pe Răzvan Burleanu (37), președintele FRF, deși constănțenii l-au votat pe Burleanu pentru al 3-lea mandat în fruntea Federației!
Gică Popescu, 54 de ani, președintele Farului, continuă să-l critice pe Răzvan Burleanu (37), președintele FRF, deși constănțenii l-au votat pe Burleanu pentru al 3-lea mandat în fruntea Federației!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 19:59 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 20:30

Gică Popescu, 54 de ani, președintele Farului, continuă să-l critice pe Răzvan Burleanu (37), președintele FRF, deși inclusiv constănțenii l-au votat pe Burleanu pentru al 3-lea mandat în fruntea Federației!

Răzvan Burleanu a câștigat marți al treilea mandat la șefia FRF. Dintre cei 272 de membri afiliați prezenți la Adunarea Generală, nimeni nu a votat împotrivă, nimeni nu s-a abținut în privința singurului candidat. Pentru prima oară, votul n-a mai fost secret.

Mircea Lucescu dezvăluie pentru GSP de ce a picat amicalul cu FCSB: „Ne-a fost imposibil! Vreau să fie clar motivul”
TURNEU CARITABIL
Mircea Lucescu dezvăluie pentru GSP de ce a picat amicalul cu FCSB: „Ne-a fost imposibil! Vreau să fie clar motivul”

Îl critică, dar îl votează! Gică Popescu: „Cred că și Farul l-a votat pe Burleanu”

Moderatorul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1, Radu Naum, rubricand GSP, a insistat să-l întrebe pe Gică Popescu de ce și Farul a votat pro-Burleanu, în condițiile în care președintele clubului e total nemulțumit de activitatea lui Răzvan Burleanu, la cârma Federației din 2014. „Baciul” n-a oferit un răspuns concret și a repetat ideea că oricum votul Farului nu conta.

„Cred că și noi am votat cu Burleanu. Nici nu știu cine a votat de la noi. Pe net m-am uitat, pe la prânz, și atunci mi-am adus aminte că e ziua alegerilor. Nu au fost deloc importante alegerile. Oricum, cine avea curaj să vină cu votul la vedere și să voteze contra?

Dacă erau și alți candidați, ne întâlneam mai mulți de la Farul și vedeam pe cine votam. Dar fiind un singur candidat, pentru ce să mai discutăm? Și cu votul nostru și fără votul nostru, n-ar fi fost la fel?”, a declarat Popescu. Ulterior, președintele Farului a continuat să-l atace pe șeful FRF, votat inclusiv de constănțeni:

„În primul mandat capeți experiență, în teorie, iar în al doilea mandat îți duci planurile la bun sfârșit. Dacă n-ai făcut nimic în primele două mandate, nu mai faci nimic nici în al 3-lea, pentru că te gândești la altceva, la interesul personal. Dacă n-a făcut mare lucru până acum, nu va mai face nimic nici de-acum înainte!”.

Pe mine nu mă mai interesează această funcție. Eu mi-am pierdut entuziasmul în 2014, e ireversibil. Ce mă aștept de la următorii 4 ani cu Burleanu? La ce s-a întâmplat și în precedenții 8. Vă mai spun o dată, dacă acceptam să fac compromisuri în 2014, eram și acum președintele Federației!
Gică Popescu, președinte Farul

Una zice, alta face » Gică Popescu: „Burleanu nu va face nimic!” + „Cred că și Farul l-a votat”

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Cristi Preda, a prins marți, la Adunarea Generală, un cadru excepțional, cu președintele FRF oglindindu-se în ușile „oficialei” de pe Arena Națională. Practic, Răzvan Burleanu a dizolvat până și conceptul de „iluzie optică”. El chiar e X 3!

Burleanu a devenit președintele FRF în martie 2014, atunci când a câștigat alegerile la o zi după condamnarea la închisoare a lui Gică Popescu, favoritul din acea campanie. În Dosarul Transferurilor, Popescu a fost condamnat la 3 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare. A stat în spatele gratiilor 1 an și 8 luni.

VIDEO / Edward Iordănescu, declarații după alegerile FRF: „Mereu am comunicat bine cu Răzvan Burleanu”

Mircea Lucescu dezvăluie pentru GSP de ce a picat amicalul cu FCSB: „Ne-a fost imposibil! Vreau să fie clar motivul”

Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu la Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cordell.hull
cordell.hull  •  14 Aprilie 2022, 06:16

Ironia sortii ca acest pușcăriaș sa fie nevoit sa l voteze chiar pe Burleanu... dacă nu el a votat ma gândesc ca a semnat o procura pt altcineva... spunând ca cine are curaj sa voteze contra la vedere e dovada clară ca fotbalul românesc e departe de a fi curat

137729076992236
Conache Pavel  •  14 Aprilie 2022, 05:25

Nu pierde niciun moment sa taca acest gaga pe nume gheorghe popescu, ce fel de presedinte e daca nu stie cine anume , din partea Farului, a fost la AG a FRF ? Daca nu era cumnat cu Hagi ar fi ajuns presedinte de club ?

dragdim
dragdim  •  13 Aprilie 2022, 23:55

Oricum, cine avea curaj să vină cu votul la vedere și să voteze contra? Pe bune? Mentalitate de conducator! Asta arată ca nimeni nu e pregătit sa lupte pentru președinția FRF, toți așteaptă sa fie puși in funcție. Își bate ăla joc de toată generația lor de “învingători” și ei tac și înghit pentru ca se știu cu musca pe căciula, mai ales colaboratorii fraților Becali. Ăștia sunt cei ce conduc fotbalul românesc, deci asta ne este valoarea.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează