GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  FRF

IMAGINEA ZILEI De 3 ori degeaba: Burleanu, fostul, actualul și viitorul președinte » Imagine senzațională surprinsă de fotoreporterul GSP, Cristi Preda

Răzvan Burleanu (foto: Cristi Preda/GSP)
Răzvan Burleanu (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2022 10:05 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2022 10:49

Fotoreporterul Gazetei Sporturilor, Cristi Preda, a prins marți, la Adunarea Generală, un cadru excepțional, cu președintele FRF oglindindu-se în ușile „oficialei” de pe Arena Națională. Practic, Răzvan Burleanu a dizolvat până și conceptul de „iluzie optică”. El chiar e X 3!

Răzvan Burleanu (37 de ani) a câștigat al treilea mandat la șefia FRF mai categoric decât o făcea Ceaușescu. Dintre cei 272 de membri afiliați prezenți la Adunarea Generală de marți, nimeni nu a votat împotrivă, nimeni nu s-a abținut. Pentru prima oară, votul n-a mai fost secret

Imaginea zilei: Răzvan Burleanu, de 3 ori degeaba

De 3 ori degeaba: Burleanu, fostul, actualul și viitorul președinte » Imagine senzațională surprinsă de fotoreporterul GSP, Cristi Preda
Așa arată coperta Gazetei Sporturilor de miercuri

Unanimitate pentru Burleanu

Timp de 2 ore, membrii Adunării Generale au stat la tribuna oficială de pe Arena Națională pentru a îndeplini o formalitate. Fiind singurul candidat, Răzvan Burleanu a câștigat fără emoții al treilea mandat, după cele din 2008 și 2014.

Secretarul general al FRF, Radu Vișan, a condus votarea. Toți au fost pentru. Niciun vot împotrivă, nicio abținere! Unanimitate! Unitate! Chiar și criticii regimului Burleanu au renunțat la principii și au dat verde.

Burleanu n-a mai avut pe cine să ciuruie. Sigur pe el, a mulțumit oamenilor de fotbal și a spus că și-ar fi dorit un contracandidat. Poate la alegerile din 2026.

„Sunt emoționat, așa cum vă spuneam și la întâlnirea de aseară, de prietenia și suportul pe care îl reprezentați. Și asta îmi dă energia de a continua pe acest drum al integrității, corectitudinii, transparenței, de a trece de criticile nefondate, de a lupta pentru cel mai important lucru pe care l-am câștigat în acești opt ani, o competiție corectă. Iar peste patru ani, sunt sigur că voi fi mai optimist ca astăzi. Misiunea e să facem fotbalul mai bun pentru cei care vor veni în locul nostru”, a spus Burleanu.

VIDEO Mihai Stoichiță, despre alegerile FRF: „Trebuie să ai experiență ca să fii președinte!”

Citește și: 

Reacția lui Edward Iordănescu după alegerile câștigate în unanimitate de Burleanu: „Înseamnă că a făcut lucruri foarte bune”

Gigi Becali, atac la Burleanu: „Are mentalitate ca Putin. Spune «Băi proștilor, noi suntem aici niște deștepți, vă punem pumnul în gură și facem ce vrem»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1040221349386743
Coldman Vic  •  13 Aprilie 2022, 14:34

Fotbalul romanesc este terminat demult de cand este condus de indivizi ca Burleanu, Stoichita si altii care sunt paraleli cu fotbalul si cu performanta. Ii intereseaza numai paralele care sa le intre in buzunar. Daca nu se face ceva, astia o sa conduca pe viata.

belane
belane  •  13 Aprilie 2022, 11:45
Postat de 1doru pe 13 Aprilie 2022, 11:16

Prostimea din Romania e la un nivel incredibil. Burleanu e parfum pe langa ce am avut inainte, problema la ei e doar ca se afla in functie iar *** sunt manipulati de presa non stop. Burleanu trebuia sa se opreasca la 2 mandate asa cum e normal, asta e greseala lui pe care o va plati.

Nu ma intereseaza sa fie parfum pe langa ce era inainte (si sincer e cam acelasi *** ma intereseaza sa fie parfum acum. Faptul ca ne-am tarat din put si am revenit in lac nu inlatura faptul ca tot cu apa pana la gat stai si-ncerci sa nu te scufunzi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brentford
brentford  •  13 Aprilie 2022, 11:22

Numai ce am intrat pe magazinul oficial FRF online. Se pare ca pe partea de marketing sunt mai praf ca pudra de talc. Asa produse de prost gust rar gasesti la alte federatii prin alte tari. Si sponsorul tehnic,sa-mi fie cu iertare,dar Joma nu ofera pic de calitate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează