FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

VIDEO Reacția lui Edward Iordănescu după alegerile câștigate în unanimitate de Burleanu: „Înseamnă că a făcut lucruri foarte bune”

Articol de , - Publicat marti, 12 aprilie 2022 15:16 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 16:19

Răzvan Burleanu a câștigat cu unanimitate al treilea mandat ca președinte al FRF, fiind singurul candidat al alegerilor de azi.

La finalul Adunării Generale, Edward Iordănescu, selecționerul României, a vorbit despre alegeri și despre relația pe care o are cu șeful FRF.

Răzvan Burleanu a marcat cu poarta goală » Ales în unanimitate pentru al 3-lea mandat la FRF: 272 de voturi pentru, zero împotrivă, zero abțineri!
ALEGERI FRF
Răzvan Burleanu a marcat cu poarta goală » Ales în unanimitate pentru al 3-lea mandat la FRF: 272 de voturi pentru, zero împotrivă, zero abțineri!

VIDEO Edward Iordănescu, declarații după alegerile FRF: „Mereu am comunicat bine cu Răzvan Burleanu”

„Așa a fost să fie. Dacă Răzvan Burleanu a fost votat în unanimitate înseamnă că a făcut lucruri foarte bune și sunt sigur că poate face în continuare. Mie îmi place că în discuțiile pe care le-am avut, am găsit mereu chimie și m-a ascultat. Putem discuta constructiv, iar pentru mine e foarte important să avem un canal de discuții.

Ce a făcut bun? Este o atenție foarte mare la dezvoltarea fotbalului. Văd asta. Am mers și am discutat despre multe probleme, mai am lucruri de discutat și propuneri de făcut. Mereu am găsit deschidere”, a declarat Edward Iordănescu

Am programată o deplasare în Turcia. Voi asista la două meciuri, unul al lui Galatasaray și Fenerbahce – Gaziantep, unde sunt Toșca și Maxim. Fac acest efort pentru ei, ca să le arăt că-i urmăresc. Vreau să mă documentez și despre problemele pe care le au, așa cum are Moruțan. Voi participa și la două antrenamente ale celor de la Galatasaray.

Și duminică voi fi la CFR Cluj – FCSB. E un meci care promite, cunosc jucătorii. E interesul competiției ca lupta dintre cele două echipe să se ducă spre final.

- Edward Iordănescu

Citește și:

Gigi Becali, atac la Burleanu: „Are mentalitate ca Putin. Spune «Băi, proștilor, noi suntem aici niște deștepți, vă punem pumnul în gură și facem ce vrem»”

Din Polonia, Sergiu Hanca explică diferențele față de Liga 1: „Fotbalul românesc te păcălește” » Ce șoc a trăit la primul meci

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
robotucigas
robotucigas  •  13 Aprilie 2022, 11:00

Arată că FRF este infect. Sa nu ști nimic și sa stai 2 mandate, apoi sa te aleagă a 3-a oară când fotbalul este în picaj grav. Arata incapacitateatea romanului de a vedea ce este bine și ce nu! Ași spune multe, dar este timpul trecut, noi în România nu suntem departe de mentalitatea de rus. Bai suntem proști rău de tot sa nu vezi în 8 ani ca asta este paralel cu fotbalul, iar ăștia din ligile inferioare primesc o sticla de ulei și o punga de zahăr și votează pozitiv. Fraților exact ca în alegeri când vine și îți aduc o umbrela sa te ferești de ploaie când stai în casă. Noua astea ne trebuie umbrele și nu sa faci cu adevărat ce trebuie

dobrin
dobrin  •  12 Aprilie 2022, 21:42

Comunica bine ca ambii sunt fii de fotbalisti fara nici o legatura cu fenomenul in sine. Cu alte cuvinte, avem comunicare, ce ne mai trebuie calificare...

622674784501836
Florin Dobrin  •  12 Aprilie 2022, 20:10

BA DA PROST POTI FI BAI *** , AI AJUNS *** NEMERNICULE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează