FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Buzăul a mai transferat un jucator de la Steaua. Bicfalvi rămîne incă un sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

După atacantul senegalez Christian Sagna, adus de la Petrolul Ploieşti, Gloria Buzău a mai reuşit un transfer, cu titlu de împrumut.

Este vorba de tânărul fundaş central de la Steaua II, Jean Prunescu (19 ani), jucător pe care Ştefan Stoica a pus ochii în cea de-a doua parte a sezonului trecut.

 

Îmi place mult de el, vede jocul, e talentat. E un fotbalist de care Gloria avea nevoie”, a declarat tehnicianul Gloriei.


Din juctorii împrumutaţi sezonul trecut de Steaua în Crâng, doar Valentin Simion nu va mai continua la Buzău. În rest, Alin Liţu, Alexandru Tudose, Ducu Ninu şi Eric Bicflavi vor face parte încă un sezon din lotul Gloriei Buzău.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  13 Iunie 2008, 09:48

AI TACTICA,BUNA STEFANE NUMAI EPAVE ADUCI IN LOT...POATE IL LEGITIMEZI SI PE GHISDEANU!! DACA FACI CA IN SEZONUL TRECUT CU FITELE TALE DE DOI BANI SI AROGANTA CARACTERISTICA NE VEDEM SIGUR IN DIVIZIA 'B'. CINE A AVUT TUPEU SATI RASPUNDA L-AI INDEPARTAT DIN LOT.... POATE NU MAI STAI PE BALTA LA LUCIU SI JOCI FOTBAL LA VIDATE PINA LA 4 DMINEATE CU BEREA LINGA TINE!! POATE TE RAZGINDESTI SI PLECI DE LA NOI.... UITASEM....CE RUDE MAI ADUCI LA CLUB??IN STAFUL TEHNIC??NEPOTI VERI....??

 •  12 Iunie 2008, 09:55

De Tudose,Bicfalvi si Ninu aveam nevoie la Steaua.

 •  11 Iunie 2008, 22:35

sa va dam la muuuee de sclavi! numa de la oaia aduceti! FORTZA BUZAU! muie javrelor!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează