FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

„Pariul” lui Gigi Becali a dat chix » Pleacă de la FCSB după un singur sezon și episoade umilitoare!

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat vineri, 11 iunie 2021 10:57 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 12:16

Alexandru Buziuc (27 de ani) pleacă de la FCSB după un singur sezon petrecut la clubul din Berceni.

Alexandru Buziuc a reprezentat „pariul” lui Gigi Becali în campania de achiziții a „roș-albaștrilor” din vara anului trecut.

„E român și îmi place mie. Voi râdeți, dar îmi place mie de el. Râdeți că nu are nume, dar așa îmi place. Buziuc e pariul meu. Oamenii din club mi-au spus să nu-l aduc, că nu e suficient de bun, dar așa pariez eu, că Buziuc e atacantul pe care-l căutăm!”, spunea patronul de la FCSB înainte ca transferul lui Buziuc să fie realizat.

Alexandru Buziuc pleacă de la FCSB

În sezonul 2020/2021, randamentul lui Buziuc a fost foarte slab. Atacantul central a adunat 25 de meciuri și doar două goluri la FCSB, fiind de multe ori trimis în Liga 3, la „satelit”.

Buziuc avea contract pe un singur sezon, iar FCSB a decis să nu îl prelungească, din informațiile GSP.ro.

„Pariul” lui Gigi Becali a dat chix » Pleacă de la FCSB după un singur sezon și episoade umilitoare!
Alexandru Buziuc, la FCSB

Alexandru Buziuc, sezon tulbure la FCSB

Alexandru Buziuc a trecut prin mai multe momente umilitoare la FCSB. Un reper important a avut loc în februarie 2021. Buziuc a fost introdus pe teren la pauza meciului FCSB - Chindia, scor 1-0, dar nu a prins finalul jocului de pe „Arena Națională”. 

În minutul 78, Buziuc a fost înlocuit cu Ante Vukusic, cel mai probabil la indicația finanțatorului Gigi Becali, același om care a insistat pentru aducerea sa în august 2020.

Înainte de FCSB, Buziuc evoluase doar în cluburi mici: FC Vaslui, Rapid Suceava, Gaz Metan, Clinceni. Cu FCSB scris pe legitimație și în CV, statutul său s-ar fi putut schimba cu mult în bine și i-ar fi sporit cota în perspectiva unor transferuri viitoare. Randamentul din clubul lui Becali nu l-a ajutat însă în acest sens. 

Buziuc pleacă de la FCSB după un sezon slab, în care a încasat totuși un salariu superior celui pe care-l avea la Clinceni: Academica îi plătea 3.000 euro lunar, Gigi Becali i-a dat 5.500.

Astăzi, FCSB a efectuat vizita medicală înainte de noul sezon, iar Buziuc nu a fost prezent. 

Săracul băiat, chiar i-am spus lui MM Stoica: «Uite cât se zbate!». Luptă, săracul... 
- Gigi Becali, despre Buziuc, pe 17 mai

VIDEO. Lotul FCSB s-a reunit pentru vizita medicală

Mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, avertizat să accepte oferta pentru Octavian Popescu: „Avem exemplul Florinel Coman” + „Tănase este cu 10 clase peste el!”

Cum se autodescrie Andrei Cordea, noul jucător de la FCSB: „Mă înham la luptă!” + Obiectivul setat: „Sper să câștigăm campionatul”

Playtech: WOW! Antonia, apariție INCENDIARĂ! S-a văzut TOT: lumea a rămas MASCĂ


Comentarii (14)
talpaiadului
talpaiadului  •  11 Iunie 2021, 17:24

Buziuc nu e un jucator slab pentru campionatul Romaniei, nu e vina lui pentru ce s-a intamplat la FCSB. Isi va gasi echipa si pun pariu ca va marca impotriva FCSB-ului in sezonul urmator.

hermannburg
hermannburg  •  11 Iunie 2021, 16:13
Postat de ang3ldev1l0 pe 11 Iunie 2021, 14:03

Aum ar trebui sa-l sunati pe inventatorul fotbalului din Romania, nea Geli, si sa-l intrebati despre acest pariu, daca sa mai radem sau nu, ca el isi aloca mereu medalii la succesele altora si la insuccesele echipei facute de el cu mana lui, da mereu vina pe altii.

Zău? Cu ăsta pe cine dă vina, ipocritule?

hermannburg
hermannburg  •  11 Iunie 2021, 16:11

22 de meciuri și 66.000 intrați în cont. Desigur sute, poate mii de jucători sunt la mai bine

Vezi toate comentariile (14)
Comentează