FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cum se autodescrie Andrei Cordea, noul jucător de la FCSB: „Mă înham la luptă!” + Obiectivul setat: „Sper să câștigăm campionatul”

Andrei Cordea, FCSB
Andrei Cordea, FCSB

Articol de - Publicat vineri, 11 iunie 2021 09:40 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 10:39

Andrei Cordea (21 de ani), mijlocașul transferat de FCSB în această vară, a efectuat astăzi vizita medicală alături de noii săi colegi.

Cordea a oferit declarații pentru reporterii prezenți la centrul medical și a ținut să transmită că vrea să fie campion alături de FCSB. 

Andrei nu se teme de capriciile finanțatorului Gigi Becali și se consideră pregătit să facă treabă bună la vicecampioană.

Andrei Cordea: „Îmi doresc să câștig campionatul”

„Am făcut cunoștință cu fiecare jucător nou. Cunoșteam câțiva dintre ei, am fost prieten cu mulți dintre ei. Sper să fie un an bun, mi-am dorit să vin aici, mă bucur că am făcut acest pas și sper să ne îndeplinim obiectivul, acela de a câștiga campionatul.

Sunt un jucător de echipă, care se înhamă la luptă. Îmi doresc să joc, să câștig campionatul, este un vis care m-ar ajuta foarte mult să cresc. 

Eu îmi fac treaba pe teren, sunt convins că dacă voi fi serios și voi juca bine, nu va conta nimic altceva. Concurență este la fiecare echipă, și la Clinceni era. Sunt pregătit de orice, sper să-mi fac treaba cât mai bine pe teren.

Fiecare jucător cred că s-a gândit să ajungă la FCSB, sunt fericit. Când eram mic nu aveam o favorită anume, deși mă uitam la fotbal”, a transmis Cordea.

Andrei a dezvăluit ce sfaturi a primit de la jucătorii Academicii Clinceni legitimați în trecut la FCSB: „Mi-au zis să fiu serios, să îmi fac treaba așa cum am făcut-o la Clinceni. Sunt convinși că o să plec și mai departe de aici”. 

Am fost foarte fericit și motivat să joc împotriva Craiovei, îmi doream foarte mult să prind cu Clinceniul locul 5 și mă bucur că am lăsat familia de acolo pe locul 5, unde merita.

Nu am avut alte oferte concrete din Liga 1.

Sora mea și părinții mei mi-au transmis că au fost emoționați, au plâns de fericire. Am primit foarte multe mesaje.

Am prins ultimul meci cu Craiova cu suporteri, a fost o atmosferă plăcută, cred că îți dă un plus de adrenalină și forță.
- Andrei Cordea, FCSB

Sumă de transfer derizorie pentru Andrei Cordea

Pentru Andrei Cordea, FCSB a achitat doar 20.000 de euro, deși cota de pe transfermarkt a tânărului jucător este de 600.000 de euro.

Pentru Cordea, progresul e unul remarcabil. De la 3.000 de euro, cât câștiga lunar în fostul club, el va încasa 7.000 de euro în fiecare lună de-a lungul sezonului următor. A semnat cu roș-albaștrii un contract valabil cinci ani și salariul său va crește cu câte o mie de euro lunar de la o stagiune la alta. 

În ultimul sezon din acord, Andrei ar încasa 11.000 de euro, un salariu care depășește cu mult media din campionat.

La Clinceni câștigă câte 6.000 de euro pe lună vedete ale echipei, fotbaliști cu cărți de vizită consistente. El a jucat 18 meciuri într-un sezon la Hermannstadt și 32 în campionatul acesta pentru Clinceni. 

La Novara a petrecut junioratul și apoi a fost pus pe liber. Italienii l-au folosit doar 10 minute în campionatul seniorilor, într-o partidă din Serie C, 4-0 cu Olbia. 

Mai multe știri despre FCSB:

FCSB, la vizita medicală » Nume noi alături de obișnuiții din lot + Florinel Coman, prezent!

Oficialul arătat cu degetul în cazul Bogdan Planic vs. FCSB: „Asta mă miră cel mai tare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
marcel1974
marcel1974  •  11 Iunie 2021, 12:09

Jucator tanar si serios asta vrea Becali si daca se poate ieftin.Fcsb nu este un club serios si asta va fi o problema pt.el.Sa speram ca va ajunge mai sus .

s_lv_o..
s_lv_o..  •  11 Iunie 2021, 11:02

E cel mai reusit transfer de pana acum, sunt sigur ca se va impune rapid in primul 11.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează