FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cadou

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2007 00:00

De ziua lui, Marius Constantin a fost achitat de catre Comisia de Disciplina. Nici o sanctiune! Aceasta a fost decizia in "cazul Marius Constantin". Fundasul Rapidului a fost iertat, dupa ce simbata, la Iasi, l-a lovit cu capul in gura pe Emil Dica. Iuliu Muresan, presedintele lui CFR Cluj, clubul care a depus memoriul impotriva lui Constantin, a ironizat hotarirea luata de Comisia de Disciplina: "Bravo lor! Ii felicit ca Marius are drept de joc, dar eu zic ca Dica ar trebui sanctionat! Nu poate sa scape asa usor dupa ce a incasat un cap in gura!".

Cauza clubului din Grant a fost sustinuta la LPF de George Copos si de "victima" Emil Dica. Patronul i-a acuzat pe adversarii de duminica, cei de la CFR: "Clujenii si-au pierdut spiritul culorilor alb si visiniu!". "Suspendarea lui Marius ar fi fost neintemeiata", s-a rezumat sa spuna Dica. Internationalul din apararea giulestenilor a fost judecat exact in ziua in care a implinit 23 de ani! Mircea Rednic a fost si el la Comisie, pentru a da explicatii in privinta jocului Dinamo-CFR (1-0), din sezonul trecut. Gigi Becali a spus atunci ca i-a motivat pe ros-albi ca sa cistige impotriva ardelenilor. "Am stat doat doua minute si s-a aminat pentru 5 noiembrie", a zis "Puriul" la iesire.

"E decizia corecta! CFR n-are de ce sa se teama de noi, doar ei sint pe primul loc si au zis ca vin sa cistige in Giulesti, nu?!"

Mircea Rednic

Buga incert
Rapid are doar doi atacanti valizi pentru meciul cu CFR Cluj, pe Mazilu si pe Burdujan! Mugurel Buga sufera de miozita, nu s-a antrenat normal in ultimele zile si utilizarea sa in derby-ul de duminica este nesigura. "Pele" le-a transmis oficialilor ca e dispus sa intre cu orice risc, dar o decizie va fi luata abia simbata. Un alt jucator de atac, Boya, va reveni abia in partida cu Dinamo, din etapa a 15-a.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează