FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cadu crede că suspendarea este exagerată: "Este prea mult! O să plec în Portugalia să mă liniştesc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 13:59

Comisia Ligii a dat ieri decizia după ce Cadu l-a lovit pe Milanov în gură şi i-a scos 5 dinţi. Portughezul a primit o suspendare de 9 etape, dar şi o amendă de 18.000 de lei.

Fotbalistul lui CFR Cluj a reacţionat astăzi pentru prima dată şi crede că decizia este exagerată: "Este prea mult, dar nu mai pot să fac nimic. Tot ce a apărut după meci în presă a fost important pentru această decizie. Aşa sînt eu, nu pot să mă schimb. Nu am vrut să-l lovesc. Am vorbit cu Milanov, nu a acceptat banii pentru operaţie. Nu era supărat, mi-a zis că trebuie să fim bărbaţi".

VIDEO cu faultul lui Cadu

Căpitanul clujenilor a anunţat că va pleca în Portugalia în următoarele zile: "Va fi foarte greu să stau atît pe margine, de la 18 ani nu am mai stat mai mult de 2 etape. O să plec şi în Portugalia să stau cîteva zile liniştit"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (85)
mmmz
mmmz  •  06 Iulie 2014, 15:18

intentie sau imprudenta ? a fost intentie ! cu 2 pasi inainte.

policefun
policefun  •  07 Martie 2013, 22:44
Postat de porapora pe 01 Martie 2013, 19:26

ce echipa romaneasca a castigat la roma, basel, braga, manchester , in ucl? steoaia? nu...

Mai studiaza si tu fotbalul ca doar au fost eliminate castigatoare ale CC ( SV Hamburg, Inter Milano) si nu la clujana ( acolo se faceau galosi) ci la Bucuresti ( adidasi de Pionierul!!!). In fotbalul mare sunteti la inceput asa ca mai uitativa si la alte meciuri si mai vorbim.

viorelradu2005
viorelradu2005  •  02 Martie 2013, 08:31
Postat de dan_el pe 01 Martie 2013, 19:54

eu ma intreb doar atat, ce evenimment e mai important, faptul ca o echipa romaneasca a invins pentru prima data in istorie Manchester united la ei acasa, sau faptul ca un "fotbalist" din super-campionatul nostru intra cu capul la o minge aflata la mica distanta de sol, si isi ia un picior in gura? In orice caz multumesc presei romane pentru atentia acordata de aceasta data campioanei, pacat ca nu a fost la fel dupa meciul de la Mancester, si dupa cele 10 puncte facutepentru Romania, in grupele Champions League.

Asta nu este presa din Romania este presa din buCUResti.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează