FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - CFR CLUJ 0-0

Cadu, dezamăgit după ce l-a făcut K.O. pe Milanov: "Acum sînt descris ca un criminal"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 14:48

Ricardo Cadu a oferit primele declaraţii după incidentul din Vaslui - CFR Cluj 0-0, cînd l-a făcut K.O. pe Milanov cu o lovitură în plină figură.

Bulgarul a ajuns imediat la spital şi a rămas fără 5 dinţi după intervenţia lui Cadu. Căpitanul celor de la CFR Cluj nu înţelege de ce e atacat atît de dur şi spune că a vrut să lovească mingea, nu să intre tare la adversar.

Vezi AICI faza

"Îmi pare foarte rău pentru ceea ce s-a întîmplat. Vreau să-l sun pe Milanov să-mi cer scuze. Trebuie să ştie că n-a fost nimic intenţionat. Am vrut să lovesc mingea, nu l-am văzut şi a ieşit o accidentare urîtă. Nu mă interesează ce spune lumea, vreau să-i cer scuze jucătorului de la Vaslui, să vorbesc cu el.

Milanov ştie că n-a fost nimic intenţionat. Se întîmplă lucruri din acestea la fotbal. Am văzut că acum sînt descris ca un criminal, dar e prima accidentare urîtă care se întîmplă din cauza mea. Îmi place să joc mai dur, fotbalul e un joc de bărbaţi, dar îmi respect adversarii şi n-aş face nimic care să le pună în pericol cariera", a declarat Cadu pentru GSP.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (134)
zghihuit
zghihuit  •  27 Februarie 2013, 08:48

Faultul lui Sanmartean asupra lui Deac a avut aceiasi agresivitate? NU. Acolo a fost o intamplare nefericita pentru Deac. Aici Cadu a avut clar intentie de lovire dat fiind ca stia ca nu are prim-planul si nu putea juca mingea. Intamplarea nefericita a fost ca Milanov a jucat mingea cu capul.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  26 Februarie 2013, 22:00

NU ca un criminal,dar ca un fotbalist rudimentar , macelar! Suna mai bine?

mgexpert
mgexpert  •  26 Februarie 2013, 21:05

..Cadu, fii barbat si recunoaste n'o mai fofila..reluarile arata clar ca ai lovit cu rautate, uita-te si tu la fata ta cand il lovesti pe Milanov(care nu e nici el vreo domnisoara..)

Vezi toate comentariile (134)
Comentează