FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ SE REJOACĂ DE LA 0-0

Cadu şi Bornescu s-ar putea reîntîlni la rejucare!

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 11 mai 2012 19:09

Duelul dintre Ricardo Cadu şi Mircea Bornescu s-ar putea relua la rejucarea meciului dintre U Cluj şi CFR Cluj. VEZI AICI IMAGINI CU INCIDENTELE DINTRE CEI DOI!

Click aici pentru toate amănuntele deciziei!

Comisia de Disciplină a hotărît astăzi ca meciul întrerupt în minutul 27, la 1-0 pentru "feroviari" să se reia din minutul 1, la scorul 0-0. GSP.RO a găsit o posibilă dată la care partida ar putea avea loc, între etapele 33 şi 34.

Dacă aceasta va fi şi decizia LPF, Cadu şi Bornescu, suspendaţi pentru două etape, vor putea evolua din nou în meciul direct.

Partida dintre cele două echipe a fost întreruptă în minutul 27, după ce Bornescu a sărit la Cadu. Ambii jucători au fost eliminaţi, dar scandalul a continuat la vestiare, unde portughezul a fost agresat de masorul "studenţilor".

S-a iscat o bătaie generală, iar arbitrul Alexandru Tudor a decis să oprească meciul.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dan2010
dan2010  •  11 Mai 2012, 19:36

E hotie clara, trebuia 3-0 pentru CFR, fara drept de apel. Bornescu 6 luni, acum aud ca s-ar putea sa joace la rejucare. N-am nimic cu CFR dar daca accepta asta, inseamna ca lasa de la ei sa nu ii mai injure toti. Dar cinstit vorbind nu e in regula.... Pai daca stia asta Cadu cred ca nu se lasa tavalit de Bornescu si cred ca ii dadea o lectie celui mai bun boxer dinre portari, sau celui mai bun portar dintre boxeri, luatio cum vreti... Dar nu e in regula...

replicant
replicant  •  11 Mai 2012, 19:33

Ala de la Astra de si-o facut cruce si-o incasat 3 etape de suspendare, Marius Constantin 1 etapa ca nu l-a lasat pe ala sa dea gol Vasluiului iar Bornescu care s-o crezut in Caminul Cultural la vreo nunta esuata si-o incasat 2 etape. Sa moara dracu' cu voi toti de gat!

nicco
nicco  •  11 Mai 2012, 19:29

ESTE O MARE SI PERICULOASA EROARE ca cei care sunt amestecati in fotbal sa fie lasati sa judece, sa ia decizii dupa capul lor, pentru simplu motiv ca acest detaliu anatomic este doar un accesoriu fara valoare functionala al dumnealor odata ce nu este prevazut si cu un creier normal dezvoltat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează