FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 3-0

"Câini" strălucitori! Omul lui Rednic, cea mai mare notă de pe teren + Unde e marea "bubă" a lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 08:46

Dinamo a spulberat-o fără drept de apel pe CSU Craiova, scor 3-0, într-un meci din etapa a 20-a în care italianul Mattia Montini (26 de ani) a reușit un hattrick.

Jucătorul adus de Rednic în această iarnă a reușit trei goluri, unul mai frumos decât celălalt, și a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor, fiind cel mai bun de pe teren. Atacantul a ajuns la 4 goluri marcate în 5 meciuri pentru Dinamo.

cp 2847
Mattia Montini // Foto: Cristi Preda

Totuși, dinamoviștii au putut sesiza și o mare problemă în meciul cu oltenii reprezentată de înlocuitorul lui Penedo. Deși n-a primit niciun gol, portarul Vlad Muțiu (23 de ani) a fost notat cu 6, la fel ca Atmane și Salomao. Cel mai slab "câine" a fost Axente, intrat pe teren în minutul 72 și fiind notat cu 5.

De partea cealaltă, la olteni n-a strălucit nimeni, cei mai slabi de pe teren fiind Briceag și Donkor, care au primit nota 3.

Duelul antrenorilor a fost tranșat clar de Mircea Rednic, notat cu 8, spre deosebire de Mangia, care a luat nota 4.

note

Citește și:

Mircea Rednic: "Montini e vârf bun ca Gnohere, dar e mai mobil! Și mai am un remarcat" + "Trebuie schimbări, altfel mă schimba pe mine"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
bazileon
bazileon  •  17 Decembrie 2018, 09:06

Singura buba a lui Dinamo (si mare plaga a fotbalului) este Gazeta Sporturilor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  16 Decembrie 2018, 19:16

Ce scrie in articol si ce comentati voi! Mutiu e tanar,nu a fost prea folosit,dar eu cred ca fiind serios o sa devina portar bun! Multi portari au fost mari pentru ca au avut aparari bune,ceea ce nu e cazul la Dinamo!Dar,ca in meciul cu Craiova, daca Rednic le spune la fiecare ce are de facut s-ar putea sa aibe rezultate. Dar sa le spuna acolo,pe teren,in timpul meciului,ca daca le spune dinainte ei uita si nu mai fac nimic!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  16 Decembrie 2018, 16:18
Postat de terminator_1 pe 16 Decembrie 2018, 12:04

Tot pe acești jucatori de 6 si 7 Gaz Metan a jucat miuţă. Blat cat China la fel si celelalte partide din etapa de ieri. Totul ca negoita sa scape de rușinea unui nou play out. Cu echipa asta, fără blaturi si aranjamente fcdb era pe ultimul loc.

BLAT ! UCL ar însemna cheltuieli masive în plus şi o posibilă ruşine cu un Club mare. Probabil, în iarnă, un jucător de la Dinamo va ajunge la CSU sau va da meciurile din campionatul viitor. La o înfrângere şi cu CSU, Dinamo intra în vrie totală ! CSU va prinde cupele europene, trebuie să-şi etaleze jucătorii de vânzare...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează