FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

"Câinii" se mușcă între ei » Andone iese la atac: "Când e rău îl auzi şi pe Kiriţă că e mare dinamovist, te cruceşti. Unde e spiritiul lui, în tatuaje?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 18:00

Ioan Andone i-a răspuns în termeni duri lui Giani Kiriță, cel care l-a atacat pe antrenorul lui Dinamo după eșecul de la Craiova (1-2).

"Andone ar putea redresa echipa, dar vreau să văd entuziasm şi alte feţe. Şi jucători noi şi staff nou. O schimbare totală ar trebui. Nu mai vreau aceleaşi persoane. Vreau feţe noi pe bancă" a declarat marți Giani Kiriță, propunându-l totodată pe Cosmin Contra pe banca lui Dinamo.

"Fălcosul" nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns astăzi lui Kiriță într-o conferință de presă.

"Când e bine nu auzi multe voci, când e rău îl auzi şi pe Kiriţă că e mare dinamovist, te cruceşti. Unde e spiritiul lui de dinamovist, în tatuaje? L-am avut jucător trei luni, după care a plecat, că nu putea el să lucreze cu mine. Îţi lasă un gust amar aşa când îl auzi. Eu nu l-am văzut pe aici, deşi poarta aia e deschisă pentru dinamovişti. Eu nu vreau să atac, deşi pot, că am vârsta şi experienţa necesară", a spus Andone.

Dinamo este într-o situație delicată în clasament, iar un eventual pas greșit în meciul de mâine cu Pandurii ar putea fi fatal pentru Ioan Andone.

Dinamo-Pandurii se joacă mâine, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și live-TEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
luc11
luc11  •  22 Octombrie 2016, 08:55

Nici tu nu ai inteles ca s-au intalnit pt rezilierea de comun acord, dar nu s-au inteles la bani ??? Probabil dupa un nou esec Andone va mai renunta din pretentii

bakunin
bakunin  •  22 Octombrie 2016, 00:37
Postat de samertx pe 21 Octombrie 2016, 22:34

Anunț pe sait: Caut banderolă, rezolvat problemă, Mister recuperat-o tardiv, ofer declarații la rece. SS indescifrabil.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  21 Octombrie 2016, 22:36
Postat de fcsb.86 pe 21 Octombrie 2016, 19:39

Sincer nu il vad pe Andone principalul vinovat. Cea mai mare vina o are "patronul" Negoita, care nu a vrut sa faca nici un fel de efort pentru a tine jucatori, ba chiar a dat pana si capitanul de atunci la o echipa din Liga 2 @ Spania pentru niste bani, pana in vara (nu sunt atat de sigur ca il vor cumpara pe Anton), transferuri ciuciu, 0 dar fix 0 investitii. Abia apoi pe locul 2 este vina lui Andone...care si el la randul lui a fost obligat sa se descurce cu ce are...

Oricum, Chirita nu are nici o calitate in a-l critica pe Falcos!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează